Merhaba arkadaşlar. Hali hazırda Android ve iosda bulunan ilköğretim öğrencileri için yapılmış olan, soru cevap seklinde oyun uygulamamızda bazı hatalar vardır. Bize yardımcı olabilecek birini arıyorum. Gizlilik Sözleşmesi imzalayabilecek biri olmalı. Komple uygulamayı tam aktif hale getireceğiz ve uzun süre birbirimizi üzmeden çalışabileceğimiz kişiler bana pm atabilir. Bazı Hatalar ve ek istediklerimiz aşağıdaki gibidir.
Google SDK güncellemelerinin yapılması
Api kısmında şıkları işaretlerken yaşanan problemin giderilmesi.(ilk seferde hangi şık işaretlenirse işaretlensin a şıkkını kaydediyor.)
Api kısmındaki soru yazım kısmında kalın yaz, alı çizili yaz, kırmızı ya da mavi yaz vb gibi seçenekler eklenmesi.
Telefonlara bildirim gönderiminin sağlanması (Yeni test eklendi uyarısı otomatik- ya da duyurular kısmına eklenenlerin bildirim olarak gitmesi)
Alt yapıya sosyal medya reklamları için indirme bağlantısı eklenmesi
Skor tablosundaki hatanın giderilmesi.
Başarı oranı yüzde 100 olan tüm öğrenciler sıralamada görünmesi
Sıralamalardaki hataların giderilmesi
Sınıfta kaldım butonu iptal edilip sene başında sınıf değiştirme için profil düzenleme kısmında sınıf değişikliği eklenmesi (Bir kerelik aktif olsun. Değişiklik yapırken emin misin onay eklensin.)
Bundan sonraki süreçte uygulamanın yönetilmesi ve google taleplerine göre güncellemelerin takip edilmesi