HkanOzt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dost acı söyler derler dostun degilim belki ama burda yardım istemişisin ben sadece daha önce cevremde ve kendimden yaşanan benzer durumlardan yorum yapmak istedim daha önce çok yakın arkadaşımda bire bir böyle birşey yaşadı kız söylediklerin aynı duygu dalgalanması yaşıyordu bazen cok samimi sevgili seviyor gibi bazende arkadaş gibi anlıyacagın git geller oluyordu daha sonradan ögrendik ki kızın normelde sevdigi birisi varmış o cocuk ilede henüz tam sevgili felan degilmiş o arada bizim arkadaş ile hem arkadaş olarak konuşuyor bazen yakınlık oluyordu hep duygu karşıklıgı oluyor du ve sonunda diyer erkek ile sevgili oldu giti sende öyle bi durumun içinde ola bilirsin bence fazla kaptırma sonrası çok kötü oluyor .
Sonu dışında harfiyen hemen hemen aynısını yaşadım hocam. Sonunu görmem umarım daha da kötü olurum.

kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kız seni arkadaş olarak görmüş ilerisi yok , zorlamanın manası yok.
Mantıksal olarak bana uygunsun , ama seni sevmiyorum aşık değilim demiş kısaca.
Katılıyorum ancak bir netlik istediğimde bana kurduğu o cümle bana tekrar umut verdi işte hocam ama sonu böyle oldu .
serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok sevdiğim yabancı bir söz var.

Never gonna be the same - Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak diye çevrilir.

İnsan zaten bu hususta unutmak yerine değerinin anlaşılmasını ister. Bu psikolojiktir. 1 sene sonra beni instagram da ekledi. Beni reddettiği dönem de kendi değerimi çok fazla göstermiştim ve şunu biliyordum. Bir gün pişman olacak. Oldu da. 1 sene sonra eklediğin de hala daha eskiyi gözünde gördüm. Bu sefer bir daha olmayacak şekilde kökten sildim.

Senin değerini anlaması, senin içindeki o maneviyatı söndürmeyecektir. Bunu beklemeyi bırak derim.

İnsan taşıma sırtında. Zamanını seni anlayan kişilere ayır. Her ne kadar düşünmüyorum desen de benim değerimi anlamasını istiyorum demek bir bekleyiştir aslında ve her bekleyiş de sırtında bir yüktür.

Kal sağlıcakla.
Acım taze zamanı bırakıcaz artık dediğin gibi hocam. Değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum umarım mucize yaşarım ancak yaşamazsakta zamanla geçicek inşallah.
VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Badboy ol biraz. ☺️
Bitti hocam nasıl olcaz