byigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne kadar salt düşünüyorsun ya, çok önceleri herkes gibi tanımadığı için bilmiyor olabilirdi ama yıllarca fetö karşıtı açıklama yaptı adam, kaç kere hapse girdi. postalı söylediği dönem kimsenin aklına darbe gelmezdi kimse ihtimal vermezdi. istanbul depremi için bilim de öyle söylüyor diyorsun yani? bu neyi kanıtlıyor? o kadar düz acıyla konuşmuşsun ki. dolar 2-3 lirayken sokağa çıkıp 10-15 lira olacak deseydin herkes suratına bakıp gülerdi. ne kadar basit şu anki şartlara göre konuşmak. bu zihniyetinle sana bir şey kabul ettirmek mümkün değil. sen kendini kodlamışsın. söylendikleri çıkarsa zaten bilimde öyle diyor veya bir yerden haber almış diyorsun çıkmazsa o gördünüz mü çıkmadı diyeceksin. senle tartışmaya girmek çok anlamsız. çok boş olur.
Siz fanatik düşüncelere kapılmışsınız. Dolar 2-3 lirayken 10-15 lira diyenleri kanıtıyla koyarım ama sizin derdiniz gerçekler değil, cübbeli ahmetin müridi olarak ona biat etmek var.
Bak ben bütün tanıdıklarıma söylüyorum akp bir daha gelsin dolar 100 lirayı geçecek. Çevremde gülen bir kişi vardı o da fanatik akpli birisiydi.
Zaman geçtikçe tekrar söylediğimde ona mantıklı gelmiş. Çünkü araştırmış merkez bankasının rezervi eksi olduğunu görmüş, uygulanan servet transferi politikalarıyla zenginin daha zengin fakirin daha fakir olduğunu da anca anladı.
Şu an herhangi bir bankaya gidip 1 milyon dolar alıp çekmek iste bak nelerle karşılaşıyorsun.
5 senede herşey bize aitken, sata sata 6'ya katlamasını bile engelleyemediler de, şimdi çoğu yeri araplara ve ruslara satmışken mi 5'e katlayamayacak.

Sen kendini kodlamışsın demen güzel Beni sizin gibi cübbeli ahmet kodlarsa o zaman sıkıntı var.

Sizin iradenizi biat etmek üzerine kodladığı için, cübbeli çıkıp evet hepsini başkalarından duyarak size söyledim dese, ardından birkaç arapça konuşup sizi yine kendine fanatik eder. O yüzden bu yazdıklarımın sana boş gelmesi doğal. Dolu konuşan arapçayla karışık size bişeyler anlatan ortada.