Hocam haber sayfalarınız FB, 42 sayfa hangi değer de takipçilerden oluşuyor? Bir de gündem özelinde Trend paylaşımlar zorunlu mu? Yani demek istediğim paylaşımları zannedersem günlük tek sefer yapıyorsunuz? Neticede 42 sayfa veya BOT ile paylaşımlar? Bunun da ötesinde paylaşımlar yine haber ile alakalı ancak farklı içerikler de de olabilir mi? İlla ki gündem özelinde ve de o gün kü paylaşımlar şart mıdır?
+Telif olayını nasıl hallediyorsunuz? Spin işlemi ile mi? Spin çünkü bağımsız bir yazı ortaya çıkarır, bu yüzden telifin kalacağını zannetmiyorum. Bir de hocam, her paylaşım her sayfa da yapılıyor di mi? 42 sayfa için farklı farklı paylaşımlar mı? Siteye de bu durum da farklı paylaşımlar neticesinde içerik girişi olmalı yani 42 sayfa bağımsız haber, 42 içerik bağımsız siteye giriş?
Merhaba hocam,
Hocam facebook sayfalarımız beğenen insanlar sen ben gibi insanlar sonuçta. Gündemde olan haberleri paylaştığınız zaman daha fazla tıklama alıyorsunuz. O yüzden gündemi takip etmek bence çok çok önemli. Takip etmeden de yapan arkadaşlarımız var ama ben onların verim aldığını düşünmüyorum. Elinizde ki kitleye saygı gösterip doğru zamanda doğru haberi yaparsanız eğer attığınız her haberi merak edip tıklayıp okumaya çalışacaktır.
Hocam haberleri facebookta paylaşıyoruz, haberler genelde 2 gün trafik gönderir web sitenize. 2 gün geçtikten sonra haberleri hem sitenizden hemde facebook sayfanızdan siliyorsunuz. Sizi bulup telif atmalarına vakit kalmıyor yani.
42 sayfa birbirinden bağımsız farklı hayran kitleleri olan sayfalar. İlk mesajda örnek verdim ama gözden kaçtı herhalde yine cevap vermeye çalışayım.
Örnek veriyorum
15 tane Başkan Erdoğan'ı sevenlerden oluşan kitlen var.
15 tane Atatürkçü, Solculardan oluşan kitlen var
12 tane Dini değerleri yoğun olan insanlardan oluşan kitlen var.
Bu 3 kategoride ki sayfalara farklı gönderi paylaşıyorsunuz. Yani 1 tane Başkan Erdoğan sayfaları için gönderi buluyorsunuz bunu 15 tane erdoğan sayfasında da otomatik paylaşıyorsunuz. Diğerleri içinde aynısı geçerli
Habere gelecek olursak haberde tam tersi, tek 1 haber yapıyorsunuz tüm kategoride ki sayfalara aynı haberi paylaşıyorsunuz. Hergün 19 haber yapıp bu 42 sayfada aynı haberi atıyorum ben.
He vaktim olsa ne yapardım onu da söyleyeyim.
15 tane erdoğan sevenler sayfam var ya, bu 15 sayfaya özel 19 haber yapardım. Yani erdoğanı seven insanların daha çok tıklayacağı haberleri yapardım
15 tane Atatürkçü solcu kitlem var bunlara özelde 19 tane haber yapardım daha falza tık almak için
12 tane dini sayfam içinde yine 19 haber yapıp bunlardan da daha fazla tıklama alabilirdim.
Hem gündemi takip edip hem yukarıda ki örneği yapmak her baba yiğidin harcı değil. Ben ve bir çok haber sitesi benim dediğim gibi yapıyor, 19 tane ilgi çekecek haberi buluyor.. Herkesin tıklayabileceği, herkesin ilgisini çekebileceği o haberi paylaşıyor. Mesela neler olabilir bunlar. Mesela Emeklilik haberleri, SGK haberleri, Müge Anlıda çok konuşuşan konular, Deprem Haberleri, Kaza Haberleri, Ünlülerin ölüm haberleri, Siyasilerin atışmaları, siyasilerin anlık herkesi ilgilendiren çıkışları. Aslında bu tarz haber bulmak çok kolay çünkü bu işi yapanları takp ediyorsunuz haber bulmak çok sorun olmuyor.. Bu listeyi epey uzatabilirim.
İlk mesajda bu kadar detaylı yazmamıştım merak eden arkadaşlara da sayende detay verdim