gokhanimre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site hakkında daha detaylı bilgi alabilir miyim ? ilgilenme durumu hakkında ekip çalışması iş potansiyelini arttırabilir mi iş yükü gibi durumlar hakkında bilgi alabilirsem sevinirim
Merhaba hocam burada önemli olan web sitesi değil trafik çekmemize yaraya n facebook sayfaları. Siteyi satmıyorum site sıradan bi wordpress.. Telefonla ararsanız iş yükü vs durumları hakkında daha detaylı bilgi verebilirim. Yazarak biraz zor olur iş ykü var çünkü

HalitBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam gibi adam bol kazançlar
Teşekkür ederim

tryigitx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğruyu söylemek gerekirse bu siteden 2 kat daha fazla hit alan sitem bile bu kadar getiriyi bazen getiriyordur.
Adsense archive+site arhive ödemeyi alan şirketin vergi bilgileri (alan adı vergi kesilirken yazılıyor diye) sitenin alan adı geçmişini Google üzerinde gösterebilecek ve yüz yüze detaylı konuşabilecekseniz teklif ettiğiniz tutarın 2-3 katıyla siteyi alabilirim. Numaranızı dm iletebilir misiniz?
Numaryı özel mesajla gönderiyorum. Adsense arşivi ilk konuya ekledim, site arşivi diye birşey yok ama trafiği analytics ile ilk konuda gösterdim farklı kanıtlarda gösterebilirim. 2-3 katı hızlı bir teklif olmus Numaramı ilettim dönüş yapabilirsiniz müsait olduğunuzda