EmrahCs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu hocam önce işte r10 üyeleriyle bir istişare yapmak istedim öncelikle. Yani burada iki tarafın durumunu değerlendirmek için tanımayan insanların penceresinden bakmak istedim.

İki tarafa baktım mı iş açısından iş kolay! Yani bir firmadan mail gelince maile bakıp cevap verecek. laptoptan mail gelince bildirim geliyor zaten.

Evde olan arkadaş uzanıp çalışabilir.
Ofiste olan arkadaş oturarak çalışmalı.

Evde olan arkadaş arka planda mail gelene kadar oyun oynar film izler.
Ofiste olan arkadaş arka planda mail gelene kadar oyun oynar film izler.

Evde olan arkadaş gün içinde 20-40 arası maile cevap verir.
Ofiste olan arkadaş gece den sabaha kadar 2-10 arası maile cevap verir

Evde olan arkadaş işe gidip gelme durumu olmadığı için pijamaları ile çalışabilir konferans yapmıyoruz.
Ofiste olan arkadaş ofis ortamına göre giyinmeli.

Evde olan arkadaş ta ofiste olan arkadaşta kendi arkadaşımız olduğu için bizim penceremizden bakmak olaya yanlış. Tanımayan adaletli paylaşım yapacak birilerinin yorum yapması daha mantıklı geldi.

İş yorucu bir iş değil zaten buna ek olarak asgari ücret harici primde veriyoruz. Burada şartları değerlendirirken saat farkı, işe gidip gelme olayları ofis ortamı ve ev ortamı. En önemlisi de gece gündüz olayı böyle değerlendirmek önemli.

Ay boyunca gece uykusu uyumayacak gece çalışan!
Ay boyunca 12 saat çalışacak gündüz çalışan

İzinleri var tabi ki vardiye değişimi yok sabit ilerlenecek.

Bu iki arkadaşımızı biz tanıdığımız için öneri ve fikirlerinizi değerlendirmek en mantıklısı geldi.

Yorum yapan öneri veren herkese teşekkür ederiz.
Hocam bahsettiğiniz iş modeli ve uyguladığınız iş modeli bence gayet yerinde ve haklarını vermişsiniz. Kesinlikle içiniz rahat olsun.

Bende zannettim inşaata çimento taşıyorlar Şaka bir yana içiniz rahat olsun. ben sizin sağladığınız iş modelini haklı buluyorum.