Eğer ev merkezi konumda ise veya apartman ise öncelikle fiber internet için paket seçip başvurunu yapıyorsun apartmanda ne kadar fazla insan başvuru yaparsa o kadar iyi daha sonrasında linkedin ve twitter üzerinden sürekli genel müdüre falan durumu açıklayı ve düzgün bir şekilde aciliyeti iletiyorsun haftada en az 1 kez bölgendeki telekpm müdürlüğüne git gelişme varmı diye soe proje çizildi mi onay geldi mi falan diye hazırda abonelik başvurun olduğu için uygun fiyata magnet modem de alabiliyorsun süreci takip et sürekli sorgula 2 haftada bir tekrar yaz vs bunları uygula benim sürecim 2.5 ay sürdü şuanda 1gbps destekli altyapım var 3-4 ayda sürse 6 ayda sürse en azından sonrası için iyi olur
Şöyle ki hocam evimde altyapı görünmüyor villa tarzı bir toki sitesinde oturuyorum bitişik iki ev şeklinde tasarlanmış müstakil evler. duvarımızın bile ortak olduğu komşu türk telekom kullanıyor hiç altyapı görünmemesine rağmen. Komşuyla aramız sıkıntılı olduğu için ortağa felan yanaşmıyor ama türk telekom arka mahalleden port felan çekti diye bir şeyler geveledi sanki bende alsam kendine bir şey dokunacak. Alt yapı gözükmediği için hiçbir başvuru vs yapamıyorum.