Dark_Mark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticarette işte bu yüzden ben yokum maalesef. Sizi tebrik ederim.

Lafı yaparsan satamayacağın ürün yoktur.

--------------

Kısa bir hikayemdir izninle hocam; emri vaki oldu ama

Yurtdışı şirketinde çalışıyorum dünyanın en büyük otomotiv sektöründeler 6 yıl oldu. Müdürüm kendisine farklı bir sektörde iş açtı. Web sitesi vs dediler, tamam yapalım hemen şak şak. WordPress'i kurduk ettik. Düzenlemeleri gösterdim şöyle olacak böyle olacak. Şunları yapacaksın bunları yapacaksın vs.. Her şeyi gösterdim. Tabii o ara her şeyi hallettik sitenin... Mesai harcamam benim için önemli değildi. Gösterdiklerimi uygulamadıklarında site çöküyor beni arıyorlar yapıyorum düzeltiyorum. Sonra tekrar başa sarıyoruz vs vs. Bu silsile hep gidiyor. En son bıkmışlar hani güya benim kurduğum siteden bir b.k olmaz mantığı. Profesyonel çalışalım demişler ben bunlara demiştim 20K'dan aşağıya kalkamazsınız. Sitede yapacakları tek şey; hakkımızda, iletişim, galeri, vizyon, misyon, tipik kurumsal firma mantığı. Neyse bir fiyat almışlar 10K'dan aşağıya kimse fiyat vermiyor. Gene geldiler bana -bu arada hiç bir ücret talep etmedim- şunu halledelim ya DarkMark bizde tamam halledelim dedik tabii ki. Gene ücret talep etmedim, ahbap çavuş mantığı. Bu yüzden de kaybetmeye devam ben maalesef.. Şu insanları kıramama duvarını bir türlü aşamadım...

---------

Kısa bir hikayeydi. Teşekkür ederim.

Başarılar dostum takip ederim seni uzun zamandır. Konuların ilgimi çekmiştir.
hikaye acıklı olduğu kadar büyük dersler veriyor

karşımızdakilere yapabileceğimiz en büyük iyilik aslında hakkımız olanı istemek. benzer şeyleri ben de yaşamıştım. fazla tevazu iyi değil

teşekkürler