Biliyor mu bu kişi depremleri gerçekten? biliyorsa yandık
Bu adam haberlere çıkmış ve haberlerde nerden biliyorsun diye sorduklarında vücudumda titreme oluyor diyor. Aslı olduğunu düşünmüyorum.
Hiçbir kimse depremin yıl olarak dahi tarihini kesin olarak veremez, "Şu yıla kadar şu olasılıkla bekliyoruz." diyebilirler ancak. Böyle korku tüccarlarına prim vermeyin.
Artık nereye gideceğimizi şaşırdık ailem ayvalık'ta ben istanbul'da yaşıyorum nerden tutsam elimde kalıyor gerçekten yoruldum
bu deprem ne ayak ya
bi rahat dur arkadaş toprağın altında.
Yeminle ne psikoloji kaldı ne kafa.
kafayı yemez umarım bu millet.bu korkuyu yaşayacağıma öleyim diyenler var
23 27 Eylül'de yazmışsınız ama şubat diyor bilen kişi.
Dibim valla , hocam bende konum atayım sana en iyisi
Yakınıyla konuştum
"İstanbul depremi icin suan birsey diyemiyor. Kendisinin tahmin ederken etkenme sekli söyle; depremden belli bir sure once vücudunda elektriklenme oluyor. Hani bazen bir seyirme olur. Kaslarda titreme gibi. Yazarak anlatmak zor ama anlatabilmisimdir umarım. Bu kaslarda gerçekleşen titreme istemsiz oldugu icin bu elektriği kaslar disardan alıyor. Bunun deprem oncesi biriken enerjiyle bağlantılı olduğunu düşünüyor. 99 depreminde fark etti ve belli bir sure emin olmak için takip etti."
"Bununla ilgili hayvanlar üzerinde, özellikle dünyanın manyetik alanını kullanan arılar uzerinde araştırma yapan biri var. Bir başka kişi kurbalar ile ilgili çalışması var. Yabancı uyruklu araştırmacılar oldugu icin ingilizce araştırmanın bulacaksınız."
Yazdıkları bunlar.