@Neron; 'un Daha önce satışını yapmış olduğu PHP Fire Video Player - Gelişmiş yönetim paneli ve player. Adlı script'in db'sini yada db yedeğini arıyorum.

Kaynaklar sürekli sorun yarattığı için satışa kapatma kararı alması ile birlikte satış yapığı sitesi üzerinden en güncel hali ile dosyaları tekrar indirme imkanı sunan linklerinde kaldırılmış olduğunu görünce Ömür boyu lisans ve destek olarak sattığı için kendisi ile iletişime geçtim ancak projeyi sonlandırdığını desteği bitirdiğini elinde dosyaların olmadığı Themeforest,Condecanyon üyeleri ve yazılım üreticileri bu şekilde çalışıyor daha once satın aldığınız yazılımın dosyaları saklanmaz tekrar indirilemez diyip beni engelledi 😅

Uzun lafın kısası PHP Fire Video Player'ı daha önce almış kullanmış hali hazırda kullanan benim gibi eşeklik yapmayıp nasılsa gerektiğinde siteden indiririm demeyip kendi yedeğini tutan bahsi geçen script'in dosyalar elinde olupta ücretli/ücretsiz yardımcı olabilecek olan var mıdır?

Dip Not olarak yanlış anlaşılmaması adına daha önce ücretli satılan bir yazılımın tekrar dağıtılması satılması vs değil istediğim, ki bildiğim kadarı ile script şifreli ve domain lisanslı farklı bir domainde çalıştırılamaz diye biliyorum ve elimde dosyalarım var sadece database'si olmadığı için script'i kullanamıyorum