Merhaba arkadaşlar,

Shopify alt yapısı ile eTicaret sitemiz mevcut. Iyzıco ile çalışıyorduk bazı durumlardan ötürü ayrılma kararı aldık.

Shopify altyapısına uygun olarak ve çalıştığımız bir banka olan GarantiSanalPOS ile başvurumuzu yaptık aynı gün içerisinde SanalPOS açıldı.
Gerekli bilgileri bize ilettikleri panel üzerinden işlemleri sağlayıp Shopify paneline girişini sağladım. Pos aktif hale getirdim ve denemek için bir satış yapmak istedim GarantiPosu seçip kk bilgilerimi girip siparişi işleme aldığımızda ödemeyi onaylamadığı gördüm. Daha sonrasında görüşme sağladığımda temsilci ile 3d secure doğrulama olmadan sanalpos ödeme tamamlamadığını eğer bu işlemi yapmak istiyorsanız opsiyonele çevirip 3d secure olmadan devam edebilirsiniz diye yanıt aldım. Shopify üzerinden 3d secure ile GarantiPos ile çalışan vardı? Konu ile alakalı ücretli olarakta destek alabilirim. Yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkür ederim. Ücretli de olabileceğini düşündüğüm için konuyu buraya açmaya karar verdim umarım doğru yere açmışımdır.

Whatsapp: 530 yüzkırkdört otuzdokuz onsekiz