dnaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ah hocam o para yok mu para.

Benim anladığım kolonlara bakılıyor duvarlardaki çatlaklar tamir gerekiyor ve onun için devlet 10 bin olması lazım bir miktar veriyordu. Ama kolonda sorun varsa direkt ağır hasarlı oluyor, adıyamanda bir binanın kolonunda bir yerde 10cm lik alanda kolonun demiri çıkmış o alan patlamış ağır hasarlı vermişler, ama işin tuhafı bina sahibi az hasarlıya döndermeye çalışıyormuş belediyeye gidiyor araya adam sokmaya çalışıyormuş

Bu para yokmu ya, aslında insanlar sizin gibi yapmalı kendi canlarına kendileri değer vermeli, yoksa kimse kimseyi takmıyor, deprem falan hepsi boş hocam benim anladığım herkes para peşinde.

Ne desek boş, yağmacılar mı dersiniz, hırsızlar mı dersiniz , birde pek söyleynemeyen gizli yağmacılar var, insanlar uçak biletleri ücretsiz yada çok ucuza depremzedeler için olduğunu duyunca istanbula gezmeye gidiyorlar halbuki hiç depremde zarar görmemişler, bunun gibi kendini saklayan yağmacılar da var

Siz nasıl rahat edecekseniz öyle yapmaya çalışın direnin, Allah kerimdir herkesin emeğine göre karşılığını verecektir.
Aynen öyle öleceksekte öyle ölelim alnımız ak yüzümüz pek . Ama üzücü durum gerçekten para için insanların canından malından feraget etmeleri . Ben videosunu çektim zaten yapılınca satacağım müstakile geçeceğim işin açıkcası yok mangal felan olmayınca olmuyordu uzun zaman alan adamada al kardeşim videosu bak bu al diyeceğim. Adam görsün