Hocam zaten sozde hepimiz Müslümanız

içiyoruz muslumaniz zina yapıyoruz muslumaniz faize giriyor Müslüman oluyoruz kıza taciz ediyor Müslüman oluyoruz hırsızlık yapıyor hakkını yiyiyor Müslüman oluyoruz

asıl Müslümanlık yapamıyoruz ya

Müslüman dediğin ibadetini hakkıyla yapan mal çalmayan para çalmayan Allahtan korkusu olan insandır o yüzden Müslüman olmak için önce Müslümanlık yapmak gerekir

bakın hıristiyan doğdun diye hıristiyan ölmezsin sen istedinmi hiç sorguladinmi neden inciler değişim oldular kurani kerimde olmuyor neden 1450 yıl önce kuran yazılan şeyler bugün bilim profesörleri bulup kurandada aynısı yazıldığını farkedip sasiriyor bunlar neden ? Neden yukarida hiç gormediğimiz Ama Adı Allah olqn bir ilah varken yeryüzüne peygamber diye gönderilip ruhu ve canı olan canı alına bilen bir peygambere tanrı diyorlar? Ben size şunu diyim Bunca kainatı yaratıp Ateistlerin Atomlardan Oluştur dedikleri Atomlari Yaratan Allah varken Biz burda Allah Var yoku tartışıyoruz İbadet nedir tartışıyoruz Yere İnen Son Peygamber HZ.MUHAMMED S.A.V neden bukadar çok Önceki peygamberler tarafından övuldu Daha doğmamışken Asil hersey apaçık ortada Bir ateist Müslüman ola biliyorken bir yabancı Müslüman olabiliyorken nedne hiristiyan olamasın?
Hadislerin doğru kaynaklarına nereden ulaşabiliriz ? Kuranın meali ile tefsiri arasındaki var nedir ? Mesela geçen bi kuran meali okudum yine bir kaç ayet kafama takıldı mesela .Bazılarına soruyorum doğrusunu yorumlamak için tefsirini okumak lazım diyorlar ? Peki onun doğrusuna nerden ulaşabiliriz ? Herkes neden kendi kitabını doğru biliyor ?
Bir de şu sorum olacak .Mesela şu an günümüzde biri ben peygamberim dese herkes ona deli der değil mi peki geçmiş de insanlar neden böyle değil de direk kabul etmiş mesela ? Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz.Hazır bilgili biri oralarak gördüğüm birini bulmuşken bir kaç soru sorayım dedim.