Çok çok güzel bir alım, tebrik ederim.
fiyata ve yaşına göre bence gayet makul. neticede iş yapacak domain.
Güzel domain,hayırlı olsun.
Şaka gibi bir fiyat hayırlı olsun.
Elimde ınstagram yemek tarif hesapları var satılık ilgilenirseniz pm atın hocam güzel domain Hayırlı Olsun hocam 👍
Çok ucuza almışsın hocam. Tebrik ederim.
ben domain değerlendirme konusunda çok kötüyüm ama sanırım al sat yapsan bile kar edersin bundan
Sonunda turnayı gözünden vurmuşsunuz,tebrik ederim

proje yapacaksanız çok güzel
Çok ucuza kapmışsın domaini hocam daha ne olsun.
Valla teklif son 3dk içinde 12 dolardan 297dolara kadar çıkarttım zor bir açık arttırmaydı

ama bütün paramı verdim ödemesini yapsam mı kararsızım aslında
Gözün kapalı al, arsa gibi dursun bi kenarda
Hayırlı olsun güzel domain uygun fiyat
Godaddy Açık Artırma ban kokusu alıyorum hocam bu durumda 😀
hayırlı olsun
Güzel reklam yaptın
cok guzeş domaın hayırlı olsun..
Hocam külçe altın aldın sandık cumhuriyet almışsın
Kızını alacağına anasını almışsın.. Ban göz e alıyorsan paraya ihtiyacın var ise pas geç..
yemekler.com olsaydi cok iyiydi de yiyecekler.com icin bence etmez o paraya
Bu konuda tecrübeliyim yaşayacaklarınız
1. Açık arttırma üyeliğiniz banlanır tüm açık arttırma sayfalarına 404 atar.
2. Bu banı açtırtmak için ekstra sözleşmeye uymadığınıza dair x tutar ödersiniz her ülkede farklı ben xx haneli ödemeştim.
Öğrenciyseniz ayrıca ödeyeceğiniz miktar sizin için çoksa ödemeyin gitsin açık arttırmalarda yüzlercesi var
Bu domain kesinlikle ama kesinlikle bu fiyatı hak etmez hocam. Bırakın geçin bu domaini almayın. Hesap banlanmıyor ise.
Domainler gitmez açık arttırma departmanının mailine yazıyorsun banlandıktan sonra onlar sepetine ekliyor ceza tlsini ödüyorsun ben ödediğimde 50 tl mi neydi şimdi nedir bilmem
Yalnız bu bahsedilen xx tutar ilk seferdeki ban için geçerli diye biliyorum. Bir daha yapmayın katlanarak gider bu böyle daha ağır cezalar gelir
Güzel domain,hayırlı olsun.
pardon o zaman bence etmez hocam.
yemekler ve yiyecekler arada daglar kadar fark var..
Farkındayım hocam telefondan konuyu açtım telefon çevirmiş yapcak birşey yok..
Yeni Çamoluk Otomotiv v2
Başlık ve konuyu gördüm 2 dakikadır aralıksız gülüyorum Allah iyiliğinizi versin hocam

bu arada harika domain hayırlı olsun
İstenen paradan bir 0 silin.
Yine verilmez
Harika domain. Bedavaya almışsın.
Harika domain bedava almışsın hocam hiç düşünme bile direk ver parasını al
300 dolar 6000 TL olduğunu, paramızın nekadar pul olmuş olduğunu konu vesilesi ile tekrar hatırlamış oldum
Domain güzel ama bence de Türk lirası olarak pahalı. Domain yatırımcısı iseniz elinizde tutabilirsiniz ama son paranızla alacaksanız değmez. -bence-
Bence bu domainin ederi 500₺ - 3.500₺ arasında alısıcına/projesine göre değişir ancak 6.000₺ pahalı. Bu benim şahsi fikrim, ben olsam 6.000₺'ye domain sepeti yapardım tanesi 1.000₺'den.
hocam proje yapmayacaksanız bence gereksiz alım olmuş, sende satabiliyorsan üzerine koy ve sat. Benim görüşüm bu yönde. o rakama daha güzel domainler alabilirdin.
Pazarlamacı arkadaşlar bilir bu alan adını k harfi bozuyor. Yine de düşünceniz güzel, umarım işinize yarar.
Güzel domain , bu domainler hakkında merak ettiğim bir şey var . Her yıl domaini yenilerken sizden premium domain adı altında ekstra ücret alıyorlar mı ? Bu premium domain değil fakat çok ilgi görülen bir domain alındığında normal fiyata ek olarak bir ücret istiyorlar mı ?
k harfinin nesi var? bilmediğimden soruyorum.
Hayır hocam sadece standart yenileme ücreti ödenir uzantıya göre.
Bende yorumları okuyorum herkes bayılıyor şaşıyorum ben ne farkedemedim bu domainde diye
Meğerse domain yanlışı varmış 😂
Bence değmez hocam bu paraya
Domain yorumum: 10 harfli ve sık kullanılan bir kelime değil. Yiyecekler yerine yemekler veya yemeklerim gibi kısa ek alsa yine verilebilirdi. En fazla ederi 50 dolar - 1000 tl
Konuma geldiğiniz için teşekkür ederim.
EvcilHayvan.net 16 yaşında açık arttırmamızda katılım sağlıyabilirsiniz. İyi çalışmalar.
https://www.r10.net/acik-arttirma-il...post1084546869