Başın sağolsun.
- İlk olarak biletini kesinlikle ya PEGASUS yada THY'nin kendi sitesinden al. ENUYGUN gibi siteler 5-10 TL fark koyuyor.
- Ben de ilk olarak geçen sene bekarken Alanya'ya eşimin ailesinin yanına gitmiştim. İlk binişte 2 kişi olunca korku fazla olmuyor. 2 senedir 10'u geçmiştir binişim yüksekten korkardım her uçuşumda ilk uçuş dahil cam kenarı alıyorum bilerek.
Böylece hem korkumu yendim hem de inip kalkarken dışarıyı görebiliyorum.
En keyifli koltuk numarası bana göre 25a 26a tarafları hem arkaya yakın oluyor inerken arka kapı açılırsa kolay oluyor hem de dışarıyı rahatça görüyorsun kanadına denk gelmezsin.
Koltuğu 1 ay önce de alsan seçebilirsin ama onun için 25-30 TL ekstra para alıyolar koltuk seçimine.
Eğer rastgele istersen 12 saat kala online check in yaptırabilirsin ne denk gelirse
Türbülans her zaman olmaz yoğun bulutlara girerseniz biraz sallayabilir ama korkmayın uçuş tarihinde henüz türbülans yüzünden kaza yapan uçak olmamış.
kulağınız tıkanır basınçtan ama esnerseniz geçiyor.
Bir de en önemlisi uçuştan 1 saat önce bavulunuzu teslim edin sakın geç kalmayın.
3 hafta önce Alanya'dan dönerken 2 tane kız uçuşa son 25 dk kala bavul vermeye çalıştı almadılar bavullarını bagaj kapandığı için.