Başlangıç fiyatı :
1 TL
Bitiş tarihi son tekliften : 10 saat sonra
Minumum artış :
20 TL
Hemen al :
14.
000 TL
Ödeme : IBAN
SEMRUSHA İHTİYAÇ YOKTUR ANAHTAR KELİMENİN KENDİSİDİR TÜRKİYENİN DİLİDİR ALICAK KİŞİ KURUCAĞI PROJEYLE SAHİBİNDENE KAFA ATABİLİR HOSTİNGİN İÇERİSİNDE SAHİBİNDEN SCRİPTİ MEVCUTTUR ÜYE PANELİNDE BİR SORUN VAR VE BAZI KISIMLARDA ONLARI YAPTIRABİLİRSENİZ KULLANABİLİRSİNİZ SAHİBİNDEN DEMEM ONUNLA AYNİ SCRİPT OLMASIDIR BİLİNDİK BİR YER OLDUGU İÇİN DİREKT ORAYI HEDEF GÖSTERDİM LİMON TASARIM SCRİPTİDİR.
Domain ismi
-SATILDI -
Bitiş Tarihi : 2023.12.15
Kayıt Firması : godaddy
Transfer Ücreti : iç transfer ücretsiz sadece iç transfer
Not : Domainin bilinen bir banı yoktur artık sıkıldım bu domainden bu domain 1 TL ye de gitse vericem kontrollerinizi yapınız ve öyle bu domainden yana her hangi bir dönüş vs kabul etmiyorum alicak kişi ona göre alsın
Birisi teklif veriyor binbirtürlü bahane ile almıyor birisi alıyor banlı diyor iade ediyor almicaksan gücün yetmiyorsa bulaşma kardeşim zorla teklif mi verdiriyoruz sana ?
Ban vs tespit etmedim kontrol edip teklif veriniz her hangi bir olumsuz trade iade vs kabul etmiyorum ona göre teklif veriniz 2 TL ye bile gitse vericem domaini baydı beni.
@silent34; adlı arkadaşımı etiketliyorum sadece bir önceki konuda teklifi yarıda kaldı ayıp ettik kusura bakmasın diyorum ve
Alicak kişiye hayırlı olmasını diliyorum.