şu videoyu her izlediğimde aynı şey aklma geliyor, bu konuda girmek istemezdim ama, girmeden edemeyeceğim.
şu akıl almaz, ölçülemez yapının sadece insanoglu için yaratıldıgına inanmak gerçekten akıl alır değil

hocam değerli katkılarınız için çok teşekkürler. Ahmet abimiz melek değil Tanrı olurdu

Argümanınızı çok iyi anladım, simulasyon teorisine oldukça kafa yormaktayım, ancak dediğiniz farklı bir senaryodaki üstün varlıklar da mümkün tabiki. Yani geçerken bize selam verenler

Fakat ben yine de kafa yordugumuz tüm bu devasal yapının bir simülasyon olduguna inanıyorum, tıpkı bizim blgisayar oyunlarımız, yapay zekalı virtual reality ortamlarımız gibi. Buna bir sebep de arıyorum, yani bizim simülasyonun amacı ne olabilir ki? En yakın düşünce daha üstün varlıkların bir sosyal deney düzeneği olarak geliyor nedense, bu konuda bir kaynagım yok sadece uzun zamandır gelen bir hissiyat. Çünkü insanlar aşırı sosyal canlılar, ve bir simülsyonda dinden savaşa bu kadar karmaşık sosyal ilişkiler ancak bir sosyal deney düzeneği için yapılmış olmalı diyorum
Peki ya Simülasyonda Türkiye'ye denk gelmemiz

Allah hepimize zihin açıklığı versin. Ben istirahate çekiliyorum. İyi eğlenceler efenim