Size asıl korkmaniz gereken şeyi söyleyeyim mi ?
Kıyamet günü yaklaşırken Yaradan müminlerini ibadet eden secde eden dünyevi görevlerini yerine getiren kullarını erkenden canını ruhunu hafif bir güzellikle alıp bedenlerini yer yüzünde bırakıyor yerde 1 tek ibadet eden mümin kulları kalmıyor ve sonra bir kıyamet kopuyor denizlerin dalgaları yükselip volkan gibi kaynıyor güneş yaklaşıp yakıyor yeryüzünü insanlar azap çekiyor ve Görevini yerine getiren o güzel kullar Allah bizi onlardan eylesin yukarıda ruhları azabı dehşet verircesine izliyorlar vay Allahı inkar edenlerin haline.
Asıl korkmaniz gereken bu olsun siz din kardeşimsiniz ben kılıyorum gelin sizde kılın Allahin azabından korkun şeytanın türlü oyunlarından değil sen kıldığın sürece Allah senin yanında şeytan hicbirsey yapamaz Elhamdulillah😊
Amerikada doğan ve çevresinden dolayı hristiyan olarak büyümüş bir işadamı diyelim ki sürekli insanlara yardım ediyor iyilikler vs yapıyor.Çalmıyor küfür yok içki yok vs vs kısacası iyi ve iyilikler yapan bir insan öldü .Ne olacak bu adamın sonu ? Sırf hristiyan olduğu namaz kılmadığı namazı bilmediği için azap mı çekecek ? Yaptığı onca iyi şeyler ne olacak ? Çevresinden ve ailesinden dolayı hristiyan olarak doğup öldüğü için direk cehennemlik mi yani ? Adamların kitabına inancına göre de doğru bildikleri var.Nasıl bize göre doğru kuransa adamlara göre de incil.Sırf müslüman olmadığı için yaptığı şeyler boş mu olacak yani ? Diğer yanda müslüman biri ama adamda her halt var.Şimdi sırf müslüman olduğu için günahkar olan mı daha önde.Bu iyi olan hristiyana haksızlık olmaz mı ?