Hocam ortada senin canını sıkacak seni üzecek bir durum yok şükürler olsun, ailen seninle sağlığın yerinde en önemlisi bunlar diğer şeyler ne olursa olsun çözülür, bence çok takma; takma der iken boş ver ne takacaksın ya demiyorum, demek istediğim kendini düzgün disiplinli olmak için zorlama belki de bir vakit böyle yaşaman böyle düşünmen böyle davranman gerek, hiç kimse her zaman iyi olamaz yada çok iyi olanlar genelde birden iyi olmamışlardır zamanla iyi hale gelmişlerdir, şuan bu durumdasın bu seviyedesin zamanı gelince düzelirsin kendini böyle kabul et ve şartlama böyle geçirmen gereken vakit dolduğunda tabi buna alıştırma kendini, vakit dolduğunda zaten böyle olmam için gereken bir sebep yok diyeceksin ve ayağa kalkacaksın, örneğin durumu olmayan birisinin çok lüks giyinmeye çalışması gibi buna hiç gerek yok neysek oyuz zamanı gelince daha iyi olacağız ama o an olduğumuzdan farklı davranmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum, düşüncelerin ve düşünce yapın düzelmeye dayalı olsun ama böyle olmanın da bir tadına bak çünkü kendince geriyi gittiğin için tekrar atak yaptığında bu çok daha kapsamlı olacaktır diye düşünüyorum.