mehmet05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bir çok kez niyet edip namaz kılmaya başladım, hatta geçen ramazan ayı 1 ay boyunca 5 vakit namazı kaçırmadan kıldım. 1 ay boyunca rüyamda sürekli korkutuldum başıma gelmeyen kalmadı ramazan bitince korktuğum için bıraktım şimdi ne zaman niyet etsem aynı gece yine rüyamda korkutuluyorum. Bunu bir hocaya danıştığımda "seni vaz geçirmeye çalışıyorlar" vs... diyor, inşallah bir gün başlar ve bırakmadan devam ederiz.
Size asıl korkmaniz gereken şeyi söyleyeyim mi ?
Kıyamet günü yaklaşırken Yaradan müminlerini ibadet eden secde eden dünyevi görevlerini yerine getiren kullarını erkenden canını ruhunu hafif bir güzellikle alıp bedenlerini yer yüzünde bırakıyor yerde 1 tek ibadet eden mümin kulları kalmıyor ve sonra bir kıyamet kopuyor denizlerin dalgaları yükselip volkan gibi kaynıyor güneş yaklaşıp yakıyor yeryüzünü insanlar azap çekiyor ve Görevini yerine getiren o güzel kullar Allah bizi onlardan eylesin yukarıda ruhları azabı dehşet verircesine izliyorlar vay Allahı inkar edenlerin haline.
Asıl korkmaniz gereken bu olsun siz din kardeşimsiniz ben kılıyorum gelin sizde kılın Allahin azabından korkun şeytanın türlü oyunlarından değil sen kıldığın sürece Allah senin yanında şeytan hicbirsey yapamaz Elhamdulillah😊