Yazını okuyunca birebir benim yaşadıklarım gözlerimin önünden geçti. Büyük depremde bizde kaçmayı başardık, ayakkabı çorap elbise hiçbirşeyimiz yoktu. annem babam kardeşim soğultan donuyordu. içeri girdim montları ve ayakkabıları attım balkondan alsınlar diye. daha sonra kapıya yöneldim (04:16 da büyük deprem oldu ve 3 dakika sonra 6.6 lık 2. deprem oldu.) 3 dakika sonraki depremde kapıda yakalandım ve bina üzerime yıkıldı. Çevremiz sağolsun 1 saat içinde çıkardılar beni.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok geçmiş olsun Allah yardımıcınız olsun, 4:17 deki depremden sonra olan deprem afad ve diğer sistemlere hiç yansıtılmadı :/
valla hocam depremden 1 hafta sonra eve girdik mecburen. hava soguk çoluk cocuk var kalacak yer problem. senin yaşadığinin aynısını yaşadık, 5 bina ötede apartman yıkıldı içinde onlarca kişi vefat etti. eve girdigimiz ilk gün resmen beden evde ruhumuz dışarıdaydı. sonraki gün biraz daha alıştık, şuan kalbimizin ritmi halen yüksek normal davranmaya çalışıyoruz ama korkmuyoruzda degil. çocuklar korkudan tuvalete gidemiyorlar biri diger odaya gidince tüm ışıkları açıyor. mecburen hepimiz ayni odada kalıyoruz. arkadaşlar durmadan birbirini arıyor depremmi oldu az önce sanki gibisinden.
Gece 4 5 e kadar nöbet tutup öyle uyuyorum bende bir de panik atak var en ufak tıkırtı ses komşulardan gelen sese bile irkiliyorum deprem sonrası
Bizdede şuan evdeki tüm ışıklar açık yanıp sönmeye başladılarmı kısa devre den panik olup depremin habercisi diyoruz büyük depremdede o şekilde oldu 2-3 sefer kısılır gibi oldular yanıp söndüler sonra vurmaya başladı