Baslığı biraz manidar şekilde belirmek istedim çünkü bu konuda birçok tartışma var kimisi diyor karaciğer yağlanması yapar kimisi ileride çok farklı hastalıklara yol acar kimileri çok sağlıklıdır spor yapmasanız bile kullanmanız gerekiyor kime inanacagımızı sasırdık.

bu konuda bilgili arkadaşlar yorum yapabilirler mi acaba 4 aydır fitness yapıyorum ortalama bir vücudum var 1.80 boy 83 kg hafiften karın kası belirgin vücut anatomim iyidir hızlı toparlıyor ki çoğu kişi kaç yıldır spor yaptığımı soruyorlar 4 ay dediğimde inanmayan çok oluyor ve bu aralar salondaki hoca protein tozu kullan deyip duruyor ben kendi vücudumun gittiği yere kadar götürmek istiyorum herhangi bir iddiam vs yok ama bu protein tozu hakkında kafama takılan şeylerde var tabiki mesela yumurtadan etten aldığımız besini alıyoruz vs ama islenmiş gıda olmuyor mu bu islenmiş gıda olupta zararsız olan pek bir şeyde görmedik aslında beklide bu yüzden kafamız karışıyor bu konuda bilgili arkadaşlar yorum yaparlarsa minnettar olurum