Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Estağfurullah hocam peki insanların salatı yerine getirmemesinin , ağır gelmesinin nedeni nedir sizce?

Hocam detaylı yazarsanız okurum özelden veya buradan . Size ek sorum olacak
günde xx veya x.xxx vs. adet bilmem ne okunursa şu olur . veya ne bileyim zengin olursunuz vs. bunların hükmü , doğruluk payı nedir? yani birşeyi neden xxx defa okuyunca o şey olur deniyor xx defa okunsa olmuyor mu? bu sayısal değerler nerde verilmiş bunun kaynağı nedir?
Mesela xx ayetini cüzdanınıza koyun bereket getirir derler. o yazının cüzdanda nasıl etkisi olur? üstüne oturuluyor vs vs.

Maalesef öyle . Adam 10 saat çalışırken ay sonu maaşını alıyor. Namazda belkide mükafatını insanlar bu dünyada alamadığı veya almadığını hissettikleri için kılmıyorlardır . Namaz sonrası ödülünü alsa herkes yapardı belkide?

Harama girmemek elde mi peki? illa ki harama bulaşıyorsun hocam

İnşallah hepimize nasip olur. Mesele 1 vakitten başlamak.

Benimde bir yakınım öldüğünde kılmaya başlamıştım ama bir süre sonra devamını getiremedim. 1 vakti kılmayınca ipin ucu kaçtı
ben bilem , bilen söylemez ,söyleyen bilmezmiş . gereksiz yere yazdım .pişman oldum maalesf. kim nasıl mutlu oluorsa ona inansın ,kime ne hakikatein ne olduğundan