Merhaba, Adem beyin Polonya konusu var o konu ile gitmek istiyorum ancak biraz korkularım ve endişelerim var.
AB ülkesin de adalet, ekonomi vb daha iyi ancak ortamları vb nasıl? Alman'ya ya giden bir arkadaşım var uyuş**turucu kullanımı vb çok diyorlar, Cafe vb ortamları olmadığını ve sıkılabileceğini söylüyorlar.
Benim birikimim ile gidip orada hayatımı kurmak ve işimi kurmak istiyorum ancak bu konular biraz kafamı karıştırıyor. Yurtdışında olan kişiler oranın günlük hayat işleyişi vb nasıl?
19 Yaşında genç bir kardeşinizim, Türkiye'de ki adalet'den, ekonomiden çok sıkılmış bir vatandaşım. Gençlik yaşlarım'da Türkiye'de sürünmek istemiyorum. 150 Bin civarı birikimim var bu birikim ile hayatımı kurmak istiyorum yurtdışında.
kardeşim merhaba yurtdışında yaşayan birisi olarak sana durumu biraz anlatayım evet adalat ve ekonomik olarak türkiyeden daha iyi uyuştucusu konusuna gelince evet avrupada uyuşturucu malesef yaygın heryerde kullanılabiliyor ve herkezin elinde var malesef ayrıca siz nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz?2. bir konuya değinecek olursam avrupadada 2. sınıf ülkeler mevcut polonya vs gibi ülkelere giderseniz gelir sıkıntısı çekebilirsiniz almanya fransa gibi büyük yerlere gideseniz biraz daha rahat olabilirsiniz ekonomik anlamda 150bin tl trde güzel bi para olabilir ama avrupada fazla para değil.