haklı olabilecekken haksız duruma düşmek böyle bişey heralde

benim canım ucuz değil kardeşim diyorsun ama resmen canınla kumar oynamışsın, mesela ben gergin, aşırı sinirli bir insan olmama rağmen trafikte sabırlı olmaya çalışırım buna rağmen çok olaylar yaşanmıştır mahkemeler falan, sebebi sabır gösterildikçe alttan aldıkça üste çıkmaya çalışan saygısızlık yapan insanlardır, bir keresinde ışıkta beklerken ve önümdeki araçla aramda maksimum 20cm varken bi tane motorlu arkadaş kaldırımdan geçip önüme girmeye çalıştı uyardım arabaya vuracaksın çek şunu diye artistlik yapıp küfür etti ben kapıyı açınca kırmızıda basıp kaçtı, tasvip etmesem de en az 5 kilometre kovalamışımdır yakalayamadım ve yakalasaydım ne onun için ne benim için hiç iyi olmazdı , iyiki yakalayamamışım dedim sakinleştikten sonra, mesela sizin olayda şahsen haklı yada haksız herkes yoluna gitmişken biri gelip aynamı kırıp kaçmaya çalışsa o sinirle hiç düşünmem yakalayabilirsem arabanın altına alır ezer geçerim sonrası iki taraf için de cehennem, trafikte sakin kalmak önemli ama tek taraflı olunca bir işe yaramıyor