PeAylwin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk soru: Bu sektörün en iyisi sensen ve her şeyi biliyorsan neden başkalarının uygulamalarında çalışmak yerine kendi uygulamanı çalıştırmıyorsun?

İkinci soru: Neden insanlara codecanyondan aldığın uygulamayı kendin özel yazdırdığın ve başka kimsenin satmadığı bir uygulama gibi lanse ederek yüksek fiyatlara satıyorsun? ( https://codecanyon.net/item/mio-amor...droid/43344392 )
Bu durumu uygulama yayıncısına sorduğumda bana şu cevabı verdi; Thanks for informing us. We are not selling there. He is a fraud. We'll investigate this as soon as possible. Again thank you very much for reaching out to us! Regards,Incevio Support Team

Artık kendini çok uyanık sanarak insanları kandırmayı bırak, sesimi çıkarmayacaktım ama garip garip havalardasın, yok en iyisi biziz yok bilmem ne, kendin bu işten kazandığın bir kuruş para yok panelinde çalıştığın insanların kazançlarıyla kendini şişirip duruyorsun.

çok basit bir insansın biliyor musun ? sebebi nedir biliyor musun .
ben konumda belirttiğim gibi baştan yazma bir uygulama yapılmadı bunu açıkça belirterek. uygulama geliştirildi dedim.
ek olarak linkini attıgın uygulamayı geliştirdik evet. peki sana soruyorum linkteki uygulamada bot ekleme mesajlaşma. paketler.hediyeler.uygulama içi satın alımlar. gibi özellikler mevcut mu ?
ayriyetten admin panelinde bu özelliklerin hiç bir tanesi mevcut mu ?

peki çok akıllısın ya şimdi sana sormak istiyorum müthiş zekalı insan bu özellikler için kaç geliştirici ile birlikte çalışılıyor ne zamandır bu süreç işliyor ve ne kadar para harcanıldı en ufak bir fikrin var mı senin ?

hadi gel sana bedavadan codecanyondaki 1.5 ay önce yayınlanmış satın alımın yapılmamış bu uygulamanın kaynak kodlarını vereyim kendi başına isteklerin doğrultusunda geliştirici ekibi kurup geliştir masrafı da bana söylersin ?

ya da aldın ama geliştirmicen mağazaya ekle bakalım 1 tl kazanabilecek misin 10 yılda ?

ya varya sana bişey diyeyim mi bu cevabından daha saçma daha gereksiz daha bilgisiz bir cevap ömrü hayatımda görmedim

uygulama satışı yapılanlardan kazanç görüntüleri 1 haftaya eklenecektir o zaman senin rengini çok merak ediyorum.
şimdi o mükemmel zekanı alıp gidebilirsin