EmrPce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işin riski var mı ? Birde bu işin süresi nedir, çünkü kullanıcı illaki anlayacak bir süre sonra fake olduğunu.
işin riski kopya uygulamalarla bu sektöre girmektir. google bir süre sonra bu mağazaları kapatıyor zaten duyumları çok alıyorum. özgün bir uygulama olması gerekmekte.
aynı kullanıcı ile 2 aylık sohbet bile yapılıyor fake vs olduğunu anlamaz, tabi bu biraz editörün profesyonelliğine bağlı.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam lütfen beni yanlış anlamayınız ama yaptığınız işi o kadar çok övüyorsunuz ki sanki dereceyle Oxford'a vs girdiniz bir de üstüne yeni bir şey keşfettiniz. Sanki dünyanın en vasıflı insanı gibi açıyorsunuz konuları ama yaptığınız şey erkeklere kadın gibi cevap vermek olduğu için ben yalnızca bu yazdıklarınıza gülüyorum. İyi akşamlar, gününüz güzel olsun
benim konuma boş cevap yazarak neden zamanınızı harcıyorsunuz. şahsen ben bilgimin olmadıgı ve başkasının ticaret yaptıgı bir konuya yorum yapacak kadar vasıfsız bir insan değilim, iyi şanslar sizlere.

yasinssmn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar
Sizin açıklamada yaptığınız sorular ile başlayabiliriz.
merhabalar,
sektöre profesyonel şekilde girmenin masrafı nedir: 16.000 Bin tl ile bu sektöre profesyonel özgün bir uygulama ve profesyonel bir planlamayla düzenlemelerle girilir. tek seferlik ücreti budur tabi. ek olarak her ay çıkacak masraf 9000 bin tl reklam gideri olmaktadır.
kazanç ne zaman başlar: uygulama reklamları başladığı tarihten max 4 güne kadar gelir kazanılmaya başlanılıyor.
giderler ne kadar olur : giderler aylık reklam gideri olur. ilk sorunun cevabında belirttiğim gibi ilk ay için fazladan 7000 bin tl masrafı olur. geri kalan aylarda ortalama reklam gideri 9000 bin tl
risk var mı ? varsa nelerdir: riski şöyle var kopya uygulamalar olmadığı sürecerisk minimumdur. özgün bir uygulama ile aylarca yıllarca yol kat edilebilir.