saqi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mukus vücudun kalkanıdır. Yani vücut dışarıdan gelen ya da halihazırda içeride olan bir enfeksiyon kaynağından kendini korumak için yapışkan bir sıvı salgılar böylece o kaynağın dahada içeri gidip vücuda zarar vermesini engeller, o sıvıya yapışmasını sağlayıp, dışarı atılmasını sağlar.

Bunu sana uyarlarsak, devamlı oluyorsa demekki bir enfeksiyon kaynağı vücuda girmeye çalışıyor ve vücut bunu istemediği için devamlı olarak mukus üretiyor. Peki bu kaynak ne olabilir, halihazırda vücudunda olan birşey olabilir, alerji olabilir, yaşadığın yerdeki herhangi bir toz/pislik kaynağı olabilir.

Tomografide birşey çıkmadığını söylemişsin benim sana önerim bir alerji testi yaptırman ve çıkan sonuca göre alerjin olan maddelerden uzak durman olacak.
Hocam açıkçası doktor bana yaklaşık 60 antibiyotik iğne yapmıştı. Amikacin iğnesi. 60-65 arası. Grip de olmuyorum aslında ama ben onu o doktoruma söylediğimde 60 tane mi dediğimde şok oldu. Tamam durdur onu şimdilik dedi. Geniz akıntısını düzenli olarak tuzlu su ile yıka hergün. Açıkçası alerji testi hiç yaptırmadım. Baküde hatta bir doktor 4500 manat istemişti ameliyatım için

Bu dediğim doktor ne? 4500 manat mı?

Yürek ameliyatına mı giriyor dedi. Dedim Vallah bilemiyorum doktor bey. Sapık insanlar var bunun gibi. Doktor dedi benim elimi de kessen girmem bunun ameliyatına. Vicdanım yol vermez dedi. 4 kez farklı farklı yerlerde tomografi yaptırdım ter temiz dediler. Baküde kan analizi de verdim ve sadece aşırı eksik D vitamini çıktı.