--- 19.02.2023 Güncellemesi ---
Bu gece yakşalık 03.30 gibi sistem aktif ettim öncesinde içerikleri iletirken ufak bir yanlışlık olmuş iletilmiyordu o uğraştırdı. Yaklaşık 12 saattir çalışıyor sistem. 8 yazı yayınlamıştım öncesinde ben denemeler için. Toplam 178 yazı olmuş. 15.00 gibi uyandım baktım ve:
Hiç dokunmadım kendi haline baktım daha yeni almış hatayı geçmişe baktığımda bu hatayı sanıyorum ilk defa almış ki içerik sayısı uyuşuyor. Tam bu yukarıda resmi aldığım sırada sonunda kısıtlama bitti ve devam etmeye başladı.
Google index sayımız 40 olmuş uyuyup uyanana kadar. Bu güzel forumda bazı chatgpt ile yazdığım yazılar index almıyor şeklinde konular görmüştüm başka sistemleri de dahil ederek tekrar yazdırmayı falan alternatif olarak düşünüyordum görünen o ki gerek kalmadı. Şimdilik her şey güzel gözüküyor.
Uyumadan önce siteyi ahrefse eklemiştim gün içinde yazılan bir yazı canada aramalarında 98. sıradan piste çıkmış. Bir başlangıç, açıkcası umut veriyor.
Günde 250-300 arası yazı yayınlanancak gibi duruyor ki hepsi ai içeriği olsa dahi özgün olduğunu düşününce ideal bir sayı.
Önceden belirttiğim gibi Semrush kullanımında yeni olduğumdan ve uzun süredir bu işlerle ilgilenmediğim için şuan mevcut listede 30k soru var hakkında makale yazdıralacak ama hepsi how to ile başlayan sorular. Aklımda kategori kategori toplayıp doğru kategoride yayınlatmak vardı fakat daha acemi olduğumuz için lifestyle kategorisine atıyor hepsini. Bu konuyla ilgili ya ChatGPT'ye sitemizdeki kategorileri verip onun seçmesini isteyeceğiz ki mevcut durumda rate limite takıldığımız göz önünde bulundurulunca ek istek yapmakdan çekiniyorum. Ya da bu acemilik eseri 30k içerik atılırken daha detaylı kategorize edilmiş, aynı tip olmayan, filtelenerek seçilmiş listeler oluşturacağız.
Rate limit konusunda şimdilik bir müdahalede bulunmayacağım bir kaç gün gözlemleyeceğim çok büyük bir sıkıntı haline gelmezse belli bir aşamaya gelene kadar aynı şekilde devam edecek. Biraz başarı gördüğümde 2. 3. hesapları da alıp dönüşümlü kullanacağım. Bu sırada müsait bir zamanda belki 5 - 6 free hesap açıp aralarında dönüşümlü kullanmayı deneyebilirim zira bir forumda o şekilde gördüm alan bin pişman 5 tane free hesap açtım takılıyorum diyor şuan için ip bazlı değil hesap bazlı engel attığını gördüm denediğimde. Bu konuda denemeler sonucu önerilerimi de ileride paylaşacağım.
Yorum kısmını da biraz hitlenmeye başladığında aktif etmeye karar verdim. Zaten o zaman ya free hesap rotasyonu ile ya da ek hesaplar satın alarak elimizde fazladan hesap olacak.
Twitter paylaşımlarını da index konusunda bir etkisini ölçmek amacıyla başlatmamıştım bugün onu da başlatacağım. Şuan için sadece yazdırılıp yayınlanıyordu.
News kaydı ve tabi ki adsense kaydından herhangi bir yanıt gelmemiş.
Kısa özet olarak her şey yolunda gözüküyor. Belki daha erken ama istediğimiz sonucu alacağız gibi duruyor.