Makaleler için ChatGPT, makalelere uygun resim için Dall - E2 kullanıyorum.
SEO açısından sadece başlıkları manuel düzenliyorum, bunu yapay zekaya bırakamam. Gerisini yapıştır geç.
Diğer yandan, bu yaptıklarımı sadece ve sadece paravan sayfalarımda yaptığımı söyleyebilirim. Amaç, asıl sitemde yer alan belirli konudaki içeriğe paravanlarımdan link kasmak. Ve bu işe yarıyor. Çünkü paravanda da aynı mevzuyu ele alan içerik vardır ve asıl sitede yer alan içeriği referans olarak göstermekte.
Sizin çalışmanıza gelince, var olan neredeyse tüm teknolojik harikalar sunan servislerin API desteği mevcut. Bu API - leri kullanarak bir farklı servislerde zaman kaybetmeden tek bir yerden amaca ulaşılabilecek sistemi kurduysanız, ki yazdığınızdan bunu anlıyorum, bu çok güzel. Değerlendirilebilir. Ve sanırım bu çok güzel bir proje haline gelir, talep olur buna. Sadece profesyonel yanaşma ve altyapıya yatırım yaparak düzgün bir hizmeti ortaya koyabilmek önemlidir.
Bu anlattığınız sistem bende olsa yapacaklarım:
1. Kendi sunucumda barındırırım!
2. Şık ve düzgün web sitemi kurarım
3. Ücretsiz ve ücretli kullanım planlarım olur
4. Medyadan düşmem, en az 6 ay mümkün olan her platformda reklamlarım olur
5. Kosgeb- e başvurup destek alırım
6. Türkiye'de yatırımcı bulurum ve işi genişletirim
7. Yurt içi yurt dışı belirli alanda faaliyet gösteren firmalarla iş birliği yaparım
8. Sürekli güncellemeler yaparak yenilikler katarım
9. Sıra bulucudan tut SEO araçlarına kadar bir çok ek servis eklerim
10. Para kazanmaya değil, faydalı servis olmaya odaklanırım.
Neleri yapmam:
1. Asla boş siteler kurup adsense kazanırım hayaline girmem
2. Zaten milyonlarca olan ve bir işe yaramayan spam backlink hizmeti vermem
3. Ref aramam
4. Açık artırma ve benzeri ilanlarla forumlarda post paylaşmam
5. Küçük rakamlarla küçük düşünenlerle hiç bir fikir alışverişinde bulunmam.
6. Altyapı çalışmalarını tek bir firmaya veya frelancer-e itibar etmem.
7. Projenin markasından patentine kadar tüm döküman işlerini halletmeden hiç bir yerde paylaşımda bulunmam.
Yazdıklarım, düşündüklerimin çok küçük bir kısmı olup tamamen şahsi görüşlerimdir.
Tavsiye olarak kabul edebilirsiniz.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Görüşleriniz gayet iyi bu şekilde yol izlemek mantıklı.