Merhaba, Mobil uygulama ve mobil oyunlar geliştiriyorum. R10 Makale botu gördüm ve en iyisini yapmaya karar verdim.

Yapay zeka apılerini kullanarak yapay zeka makale botu yaptım, yazdığı makaleleri hiç beğenmedim. Az çok seodan anladığım için seo dostu olmasını istedim.

Bende tamamen kendim bir bot geliştirmeye karar verdim. İstediğim uzunlukta makale yazabilen kopya oranını istediğim şekilde ayarlayabildiğim bir makale botu yazdım. (%0 Kopya)

Her şey gayet güzel ama bir şey eksik hissetim makalede resimler yok, biraz uğraşlar sonucu otomatik olarak makaleyle ilgili 2-3 resim eklemeye başardım. (Sınırsız revize)
Düşünüyorum bir şeyler daha ekleyebilir miyim, youtube makaleyle ilgili video olsa iyi olur bunu da programa entegre ettim. (Sınırsız revize)
Hala bir şeyler olsa iyi olur dedim grameryl olsa iyi olur dedim belki hatalar vardır düzeltir bu da tamam.

Bot sadece ingilizce diline göre ayarladım yakın zamanda diğer dilleri de eklemeyi düşünüyorum.

Web site alanında pek tecrübem yok. Böyle bir program sizde olsaydı ingilizce dilinde ne tarz site acardınız, hangi alanlara yönelirdiniz?

Elinizde yukardaki özelliklere sahip bir makale botu var ne yapardınız?