Öncelikle merhabalar.
Şikayet konusu açamıyorum nedenini bilmediğim için derdimi ve sorunumu anlatıcam aynı zamanda yönetmin bu şahıs için gereğini yapmasını talep ediyorum.
Kısaca mevzu şu; Ben Azar Vip kodlarını açık arttırmada sattım bu şahıs açık arttırmaya teklif verdi ve aldı özelden bana kod olarak değil hesap olarak istediğini söyledi bende maalesef olmaz konuya kod olarak yazdığımı belirtip kodlarını ilettim.
İade talep etti red ettim çünkü kodları bir daha satışa sunamam. Şikayet konusu açabilirsin dedim.
Şikayet konusu açtı konuda istediği iade veya hesap teminiydi bende sabırla bekledim kendimi savundum.
Bu
konuşma yaşanırken R10 anasayfasına gittim sonra gördüğüm manzara benim ona verdiğim kodları satılığa çıkarmış e kardeşim madem bunu yapacaksın neden şikayet konusu açıyorsun.. madem açıyorsun şikayetini gerekçen iade veya hesap temeni sen bu kodları nasıl satılığa çıkarabiliyosun....
Açık arttırma konusu:
https://www.r10.net/djital-urunler-a...rttirmada.html
Açtığı şikayet konusu:
https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...post1084214865
bu arkadaş bana aynı zamanda ticaret puanı olarak olumsuz ve karalayıcı bir şekilde ticaret puanı göndermiş. Bu ticaret puanında altını çizerek söylüyorum "Bedavaya aldığı kodu parayla satıp desteğinide vermiyor." Yazıyor. Ben delirdim her kod için 20-30dk mı ayırıyorum.
sonrasında bende bu konu için kendi şikayet konumu oluşturdum;
https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html
ancak bunu yaptığım için ben bir hafta uzaklaştırıldım.
Saygı duyuyorum yönetimin kararına bir sorunum yok bu konuda kurallar önemlidir.
geldiğimde Hasan'ın açtığı şikayet konusunu reportladım ve sayın
@Yeniceri;'nin yorumunu reportladım şikayet konusu cevaplansın diye bir gün sonrasında profilimde olan ticaret puanını bildirdim gelen cevap şikayet konusunun cevaplanması gerekmektedir diyor ben tekrar bildirdim şikayet konusnu ve yeniçerinin mesajını bir süre sonra baktım hala yanıt yok sonra tekrar ticaret puanını detaylı yazarak reportladım ancak cevap yine aynı bu 15 gün bekledim belki açılır diye ardından
@Yeniceri; ye mesaj attım rica etsem ilgilenir misiniz bakın profilimde kötü bir ticaret puanı var haksızlığa uğramışım zaten insanlar güvenmiyor işlerim aksıyor tarzında.. geri dönüş alamadım...
sorun şu ben bu ticaret puanına geri dönüş yapmadım silinmesini beklerken ticaret 03.01.2023 de gerçekleşti. Ben yine kimseyi madur etmemek için kimsenin profiline ticaret atmadım.
Dün 18.02.2023 45 gün geçti aradan ve baktım kimse ilgilenmiyor hakkım olan ticaret puanını Hasan'a gönderdim.
ben sabırla bu kadar beklemişim defalarca şikayet konusunu ve moderatörlerün yorumunu şikayet etmişim tekrar açılsın diye. En sonunda tamam heralde değişmiyecek birşey bende kötü bir trade var bende bu tradenin neden bana atıldığınu açıklayıcı bir şekilde karşı tarafa olumsuz trade olarak dün gönderdim.
Bugün ise söyle herkes profilime girip bakabilir bu ticaret puanını neye göre gönderdi? hangi hak hangi hizmetle? Kimi dolandırmışım? Biri bana bunu açıklasın bu nasıl bi iğrençlik ya!
lütfen bu konuyla ilgilenir misiniz rica ediyorum bu nedir? Bu nasıl bi saygısızlık bu nasıl bi hitamdır. Böyle birşeyi nasıl söyleyebiliyor ya afedersiniz ama şu çocuğa sövmek istiyorum ama yine saygımdan yapamıyorum. Allah'a şükür bir kuruş haram lokma yemiyorum. Çok şükür kimsenin bir kuruşuna gözümü dikmedim haksız yere kimseden para talep etmedim bu nasıl bi insanlıktır ya!