böö adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
İlk paragrafta yaşadığım sorunlar var, dilerseniz okumayabilirsiniz.

Yaklaşık 17-18 yıldır reseller hizmeti aldığım bir firma var. Firmadan da çalışmalarından da gayet memnunum. Ancak bazı müşterilerimiz e-ticaret yaptığı için bayi hesabına bağladığımda hız konusunda sorun yaşıyorum. Buna istinaden r10'dan da tanınan birinden bayi hesabı aldım, hem destek ekibinin umursamazca dönüş yapması hem de zaman zaman "503 Service Unavailable The server is temporarily busy, try again later!" hatası almamdan dolayı o bayi hesabımı da kullanmamaya karar verdim. Bu arada hızla ilgili destek talebi de oluşturdum ancak sorun olmadığını iletmişlerdi, şu anda tarayıcının bir sekmesinde "503" hatasını titleda görüyorum.

Yaklaşık 50'ye yakın barındırmam gereken internet sitem var, ilk etapta bunların sadece 3-4 tanesini yeni alacağım reseller hesabına bağlayacağım.

Aradığım ve beklediğim özellikler, hizmetler;
- E-Ticaret siteleri başta olmak üzere sitelerimde hız problemi, hata sayfası vb. şeyler görmek istemiyorum. WP kullanıyorum, 2-3 sekme açıp ürün düzenlediğimizde biri hata veriyor, böyle şeyler yaşamak istemiyorum.
- Destek ekibiyle olan konuşmalarımda gerçekten samimi bir yaklaşım bekliyorum. Geçiştirmek ve günü kurtarmak yerine çözüm odaklı olsun istiyorum. 500 TL daha fazla verip şu paketi alın desin, çözüm odaklı olsun. Lütfen.
- Cpanel / Direkt Admin paneli arasında arayüz farkı dışında bir fark var mı? Bilmek isterim. 10 yıl cpanel kullandım, şimdi direkt admin kullanıyorum ikisinde de sorun yaşamadım. Sunucuyu yoruyorsa yavaşlığa sebepse bilmek isterim.

Mesela bana şunu söyleyebilirsiniz, e-ticarette kullanacağın siteler için ayrı hosting hizmeti al, diğer standart siteler için bayi hesabı al gibi. Gerçekten son 2 senedir yaşadığım sorunların haddi hesabı yok.
İmzamdan sipariş verin 3 gün deneme verelim size maddiyatınız cpanele müsade ederde her daim cpanel kullanmanızı öneririm