ya bşz hainiz ya sen değilsin ya söyle göster kütfen 2023 ocakta kaş tl vergi ödedin devletine ne katkıda bulundun
Koyu akpli birisi günün birinde sırf görüşlerinden dolayı bir tanıdığımıza vatan haini dedi.Adam pek tartışmadı bile tamam sen haklısın diiyerek geçiştirdi.
O akpli adamın hain dediği adam ise bir jitem elemanı olup 19 terörist kellesi aldığını söyleyen emekli rütbeli biriydi.Dedim abi niye gülüp geçtin.Ben buna sabaha kadar anlatsam nafile demişti.O geldi aklıma şimdi.Eskiden sağcısı solcusu uzun uzuna tartışırdı ama küfürsüz ve birbirlerine kin gütmeden.Şimdi sırf bu hükümet yüzünden insanları öyle kutuplaştırdılar ki.... (yakın bir arkadaşımın ablası akp grup vekili olmasına rağmen ) ben böyle düşünüyorum..Zamanında hep mhpye oy verirdim son 8 senedir oy kullanmam(malum kişi dönünce bıraktık ) Geçen bir tvyi açayım dedim bizim zamanımızda oy verdiğimiz adam dünyadan hızlı dönüyor vatandaşa yardım toplayan çoğunun güvendiği adama nerdeyse hain diyor..Oy veren ellerim kırılsın dedim kaç kere.. Anlayan anladı...Umarım eski günler geri gelir bir gün ve bu kutuplaşmalar bir gün biter..