O gün bir esnaf arkadaş ile iki kelam ettim. Esnafın dediği; işler nasıl diye sorana iyi veya kötü bile diyemiyorum!
Kötü dersem hain ilan ediliyorum.. İyi dersem yalaka ilan ediliyorum halbuki sadece bulunduğum gün veya dönem için cevap vermiş oluyorum fakat verdiğim cevaba ve kişinin siyasi fanatikliğine göre sonuç buluyor. Bu sebeple artık insanlarla iletişim kurmakta çok zorlanır oldum diyor..
Hiç bir partici felan değilim zaten particilik saçma gelir bana çünkü ülke hepimizin. Türkiye hepimizin. İyi olan durumlara iyi, kötüye kötü denmeli ama ben ne iyi derim ne de kötü sadece bulunduğum süreci mantık süzgecinden geçirir ve hakkım olan 1 oyu sandıkta kullanırım.
Diyeceğim o ki futbol takımı tutar gibi lütfen parti tutmayın
Siyasi görüşünüz farklı olduğu için akrabanızdan, komşunuzdan uzaklaşmayın ve birbirinize nefret duymayın.
Zamanında açık, kapalı gibi saçma ayrıştırmalar yoktu.. Şimdi bu konularda inanılmaz ayrıştırmalar var.
Siyasi görüşler sadece sandıkta kullanılır biterdi konuşulmazdı ve kime oy kullandın diye sorulmazdı özeldi.
Şimdi bırakın kullandıktan sonra sormayı.. kullanmadan önce seçim dönemi nereye gitsen aynı soru (kime oyunu vereceksin) SANANE
Daha önce o parti bu parti ayrıştırması yoktu herkes birdi beraberdi.. Şimdi bakıyorum herkes hepimiz bölünmüşüz.
Ben şahsen hiç bir parti destekçisi olmadım olmamda çünkü bana göre hepsi bu gemiyi biraz iyi veya biraz kötü bir şekilde yürütecek..
Sonuç: Konu açan arkadaşımız Evimin Altından Fay Hattı Geçiyor başlığıyla konu açmış. Yorumlar da be ararsan var olmuş : (