Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu nasıl bir üslup? Nerede olduğunuzu sanıyorsunuz siz? Ayrıca artık bu parti propogandasını bırakın, bırakın sizin gibi düşünmeyen insanları hain ilan etmeyi. Deprem olmuş, insanlar zarar görmüş, korkuyorlar ama gram umurunuzda değil. Daha önce de Atatürk'e saygısızlık yaptığınız için uzaklaştırılmışsınız. Görüyorum ki hala aynı mantıkta devam ediyorsunuz. 3 haftalık ceza süreniz içinde, çok değil, birazcık hatta minnacık vicdan sahibi olabilmenizi ümit ediyorum. Aksi halde bir sonraki cezanızın süresiz olacağını buradan söyleyeyim.
Yakın süreçte muhalif görüşümle siyasi olmadan yaptığım sorgulama konusu yüzünden "insanlar ekmek bulamıyor si siyaset yapıyorsunuz" diyerek banlandım.
Bu ülkede bir haksızlık yapılıyorsa olaylar soğumadan, daha toprak kurumadan haklarının savunulmasının peşinden gidilmesi tarafındayım.

Size de konuşulmasına izin verdiğiniz, sadece konuşana bile hain diyen adama gerekli cevabı verdiğiniz için teşekkür ederim. Sizin gibi yetkilileri görmek bu forumda, forumun tarafsız ve konuşulabilecek bir yer olduğuna / olacağına inancımı arttırıyor.
Bir kez daha teşekkür ederim.