veyselbozdagli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar selam. Az önce son kaydolan üyegözüme çarptı rastgele. Profiline girdim baktım kim davet etmiş diye. Sonra davet edene baktım kimleri davet etmiş diye.
Davet eden arkadaş 1-2 yıllık üye sanırım. 6 kişiyi davet etmiş. 1i az önce kaydolmuş 4ü banlı. Bu işte sizce de bir gariplik yok mu?

Üyelere davetiye kodu verilmesi taraftarı değilim ben kendi fikrimce, yada kriterler biraz arttırılmalı gibi. Siz ne düşünüyorsunuz? Moderatör arkadaşlarne düşünüyor?

EminSargin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence çok haklısınız elini kolunu sallayan girememeli
seyithanbulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskisi gibi davet ettiğin üyeden sorumlu olmalısın.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumun Sherlock Holmes’ünü konuya davet ediyorum, nickini hatırlayamadım.
imslavec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu işin altından bir koku çıkacak.
enesutku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskiden özel mail ile başvuruluyordu, geçmişiniz inceleniyordu falan. Şu an daha kolay üye olunuyor sanırım.
Raii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış hatırlamıyorsam @royalenes; hocam olması gerekiyordu.
R3cbe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mealone01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok fazla ban oranı bir incelenmeli bence. 18/1 banlı benim davetiyelerim bildiğime göre. Öyle özenerekte seçmedim. Kimin ihtiyacı varsa hemen verdim.
Evet evet o. Konuyu görünce halleder hemen 😂
veyselbozdagli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yanlış görmediysem davet ettiğin kimse banlı değil 18de0 banın var hocam. SAdece seni davet eden arkadaş banlanmış. olur öye arada ama bu 5'te 4 ban oranı aşırı yüksek.
ELCHAVO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haklısınız ama herkes kendisinden sorumlu dolandırılmamak lazım kısaca cin olmak lazım
Ayıptır söylemesi buraya girmek için baya yırtmıştım kendimi
Şuan mobilde olduğum için kesin kanıtlayamıyorum fakat en azından üye onayına götürecek kadar kanıt buldum.
İşin içinde 1 değil 2 kişi var sanırım, ve 1 değil 1den fazla profille davetlenme var. Eski üyelikler merkez kullanılarak hep birbirine davet atılmış.

Özellikle AK ve KA ile biten soyadları ve bu kişilerin YouTube ve Instagram ile ilgili olması, yazı katskterlerinin. " Her Cümlede Büyük Başlaması "
ve
" Çoğu cümlenin sonuna gülücük " " koyması 2 kişi olduğunu ve merkez olarak kullanıldıklarını kanıtlıyor.
Yalnızca bir profil değil çoğu profil birbiriyle bağlantılı
Ama mobilde bunu ispat edemem. yarın gece eve geçtiğimde buraya yanıt olarak veyahut konu açmış olurum.
Hiç değilse onaya gönderilir veyahut bir işlem uygulanır da en azından birkaç kişi daha dolandirilmaktan kurtulmuş olur.

İyi forumlar.