epeydir iş almıyordum, iş alımı yeniden aktif(04.05.2026)
Herkese merhaba👋
Webview ve diğer android uygulamalarınızı hazırlayabilirim. Çokca vaktim olmadığından ötürü çok büyük projeleri belki kabul etmeyebilrim. Ancak genel olarak android uygulama projeleriniz için mesaj atabilirsiniz, taban fiyattan yardımcı olurum. Bu aralar odağım kendim için geliştirdiğim projelerde ondan ötürü çok büyük projelere başalayamayabilirim. Fakat yinede mesaj atıp sorunuz💖
Ayrıca; uygulamalrınızı geliştirici hesabınızda yayınlayabilir, ASO çalışması yapabilirim. Son zamanlarda üstünde çalıştığım bir kaç uygulamamı aşağıya bırakacağım referans olması amacı ile. Ayrıca daha öncede iş alıyordum ondan ötürü yorumlara da bakabilirsiniz fikir sahibi olmak adına, saygılar.
- inVisibleTab -
Anonim web tarayıcı uygulamasıdır. Gizlilik odaklı kullanıcıları izlemeyen, reklamları engelleyen, veri tutmayan, izleyenlere mani olan kullanıcı dostu bir web tarayıcıdır.
- r10 uygulama tanıtma konusu - - uygulama googleplay - - anonVPN -
Tamamen ücretsiz bir VPN! Aylık veya tek seferlik ücretler almayan, teknik detaylardan arındırılmış kolay kullanımlı ücretsiz VPN apptir.
- r10 uygulama tanıtma konusu - - uygulama googleplay - - Fury Circle -
Efsane android oyunu. Daireyi yok et! 10. ranka gelebilmek gerçekten zor gibi.
- r10 oyun tanıtma konusu - - oyun googleplay -
Bunlar kendi yayınladığım projelerdir. Bunlar dışında bir müşterim için hazırladığım webview app var onuda aşağıya bırakıyorum ona da bakabilirsiniz.
- Webview App -
Bir müşterimin sms onay sitesi için hazırladığım ve yayınladığım webview apptir.
- uygulama googleplay -
Konuya genel olarak son zamanlarda yaptığım işleri eklemek istedim, konuyu epey zamandan sonra tekrar aktif ettiğim için. Geliştirdiğim projeleri genelde flutter ile geliştirmekteyim. Konuya bakıp yaptığım appleri görüp aa bundan yaptırabilirim diye düşünerek yazmayın lütfen

sadece en son yaptığım işler bunlar olduğu için bunları eklemek istedim, satışı yok yani projelerimin. Yaptırmak istediğiniz herhangi bir uygulama fikriniz varsa bana mesaj atın ve üstüne konuşalım, genel olarak abartılı fiyatlar vermem yardımcı olmak için elimden geleni yaparım.
WHATSAPP 📲