Arkadaşlar öncelikle selamlar şunu belirtmek isterim ki hiçbir karşılık beklemeden verdiğim bir hediye olacak ama kesinlikle alacak kişinin sunucu ile alakalı bilgisi olması gerekiyor nedeni şunlardır ;
  1. Sunucu "poyrazhosting" in sağlamış olduğu orta çaplı bir sunucudur
  2. Sunucu ile alakalı sorun yaşadığınız zaman sorunu çözmek için desteğe ulaşabilirsiniz fakat benim başıma gelen aksilikler yüzünden 3-4 saatlik işi 3 günde tamamlayamadık. Elbette destek alabilirsiniz ama kendi bilginiz varsa daha hızlı yardımcı olabilirler.
  3. C Panel lisansı malesef yoktur Plesk üzerinden veya başka panel üzerinden kullanabilir alacak kişi
Eleştiri olarak firmayı seviyorum hosting paketlerimde şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım ve uzun süredir kullanıyorum kullanacağımda fakat sunucu kıvamına geldiğinde iş sorunlar yaşamaya başladım. 1. Yaşadığım sorunda insanlık halidir anlaşamadık vs fakat 2. Olayda çok fazla gereksiz uzadı yapılması gereken işlemler yine olabilir insanlık hali. (benim hiçbir sunucu bilgim yok kendileri kurdu çok sabırlılar ama benim bilgim olmadığı için biyere kadar ve mecburi olarak uzun süre içerisinde yapıldı işlemler haksızlar demiyorum.)

Gelelim çekilişin tek şartına.
Tek istediğim yararı olacak kişilerden birisinin kullanması bu yüzden yorumlarda yapmak istediğiniz projenizi veya ne için kullanacağınızı kısa bir şekilde anlatırsanız en çok yararı olacak kişiye hediye etmek istiyorum. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.