Forumda yüzlerce arkadaşımızın kullandığı bir kelimedir. Ancak ne olduğu konusunda resmi bir açıklama yok. Çünkü böyle bir kelime yok. "
Bir deli kuyuya bir taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış" hesabı, binlerce kişi kullanıyor maalesef.
Burada sadece kendi adıma konuşmak istiyorum. Forumla alakalı günde ortalama 50+ mesaj geliyor. Bunlardan bazıları şöyle;
- Şikayet konusu açmış ve demişiz ki, eğer sorun giderilmezse rapor edin. Bana mesaj atıp, "Nasıl rapor edeceğim" diye soruyor arkadaşımız. Halbuki 1 dakikasını ayırıp araştırsa, nasıl yapıldığını çok rahat bulabilir.
- Şikayet konusuna 1 hafta kafa yorup, bilen kişilere sorup karar veriyoruz. Memnun olmayan kişi mesaj yazıp, "Onun arkadaşı mısın, kurumsal üye tabi onun tarafını tutuyorsun" yazıyor.
- Biri mesaj atıp, "Neden konumu kapattın" diyor. Konu linki falan eklemeden. Benim kendisini tanıdığımı düşünüyor.
- Ne rapor etmiş ne mesaj yazmış, "benim mağduriyetim giderilmedi, neden açmıyorsun konumu" diyor. Benim tahmin etmemi bekliyor.
- "Falanca kişi falanca kişinin multisi" diyor, ama kanıt yok.
- "Bu kişi konumu baltaladı, banlayın" diyor.
- "Aşağıdaki konumu silin" diyor.
- Kimi sadece "selam" yazıyor.
Bu ve benzer mesajları her gün alıyorum. Siz söyleyin, ben nasıl cevap vereyim bu tür mesajlara? Üst üste onlarca kişinin bunları size yazdığını düşünün. Kendinizi nasıl hissedersiniz ve cevap verir misiniz?a
Her gün onlarca şikayet konusu, onlarca rapor, onlarca ban sorunlarıyla ilgileniyoruz. Gelen mantklı mesajlara cevap veriyoruz. Mantıksız olanlara cevap vermediğimizde, "
Görüldü attı" diye konu açıyor biri. Buyrun buradan yakın.
Kendi adıma söyleyeyim, "
görüldü atma" diye bir şey yok arkadaşlar. En fazla mesajın okunduğunu gösterir. "
Mesajımı okudu ama cevap alamadım" daha uygun bir kullanımdır. Ayrıca şunu da lütfen unutmayalım. Hiç birimiz gelen mesajları cevaplamak zorunda değiliz. Yönetici olarak konuşmuyorum. Bir üye olarak konuşuyorum. Umarım anlaşılmıştır.