6 yıllık e-sigara maceramda size kısa ve net olarak verebileceğim tavsiye;
Sarım işini kolayca öğrenirim ve buna vakit ayıracak zamanım olur diyorsanız güzel bir MTL RTA ile yolunuza devam edebilirsiniz.
Yok ben sarım ile uğraşmam derseniz MTL pod modlar hem boyutu hemde kullanışı olarak çok rahatlık sağlıyor.
Ben uzun dönem sarımla uğraştım. Sarmak artık yorduğu için Argus P1 alıp rahata erdim diyebilirim.
Mümkün olduğunca Nbase yani aromasız sade base içiyorum. Aromanın zararlı olup olmadığı tartışılır ancak ciğeri yorduğu çok açıktır.
Kesinlikle uzak durmanız gereken şeyler:
Puff tarzı kullan at modeller. Likitlerinden tutun içerisindeki coil ve pamuk sistemine kadar zararlı diyebileceğim modellerdir.
Öyle ki bu cihazlarda türlü türlü hileler yapılıyor. İçindeki pamuk yanma noktasına geldiğinde bile yanık tadını nötr hale getiren
etmenler kullanıldığından eminim.
Bilinmedik likit üreticilerinden likit satın almayın. Ölümcül sonuçlara neden olabilecek doğal aroma kullanan merdiven altı likit üreticileri var.
Doğal aroma tad olarak daha güzel gelir ancak kesinlikle likitlerde kullanılmaması gereken bir aroma türüdür.
Esfvape forumunda bulunan tedarikçiler güvenilir likit veya base üreticileridir.
Çok teşekkürler dostum araştıracağım.