eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel başlık sormak istediğim sorular şunlar
1.) aynı ev ama neden firmalar farklı fiyat veriyor.hem dask sigorta ücretini biz yatırırken,hemde onların dask sigorta bedeli farklı oluyor.
2.) sözleşmeniz süresinin bitmesine rağmen 4 ay önceden sigorts bedelleriniz yükseldi firmanızdan güncelleyin yeni primleri diye mesaj geldi.ben gitmedim daha 4 ay var diye.şimdi ev yıkılsaydı anlaştığım bedelden mi para alacaktım,yoksa ara güncellenen artan sigrota bedelinimi ödeyeceklerdi.
3. ) evimiz 40 yıllık 3 deprem gördü ama inceleme yapıldı bina sağlam bu sene sigorta yenilersem,prim yükse mi olur düşük mü
4.) güvenilir güçlü en yüksek prim ödemesi veren firma tavsiyeniz varmı.şuan türkiye sigortaya yaptırdım ama şimdiye kadar en düşük fiyatı veren firma
1.) aynı ev ama neden firmalar farklı fiyat veriyor.hem dask sigorta ücretini biz yatırırken,hemde onların dask sigorta bedeli farklı oluyor.
Dask Sigorta ücretleri bütün sigorta şirketlerinde aynı primdir. Yine bedellerde öyledir. Bu prim ve bedeller dask tarafından belirlenmektedir. Konut sigortası ile karıştırıyor olabilir misiniz ?

2.) sözleşmeniz süresinin bitmesine rağmen 4 ay önceden sigorts bedelleriniz yükseldi firmanızdan güncelleyin yeni primleri diye mesaj geldi.ben gitmedim daha 4 ay var diye.şimdi ev yıkılsaydı anlaştığım bedelden mi para alacaktım,yoksa ara güncellenen artan sigrota bedelinimi ödeyeceklerdi.
Eksik bedel olmaması bakımından bizler sürekli müşterilerimiz ile iletişim halindeyiz ve güncel bedellerini teyit ederiz. Bedel artış zeyili yapmadıysanız ilk sigorta yaptığınız bedeli alırsınız.

3. ) evimiz 40 yıllık 3 deprem gördü ama inceleme yapıldı bina sağlam bu sene sigorta yenilersem,prim yükse mi olur düşük mü
Primler sadece bina yaşı faktörü ile belirlenmiyor, Bulunduğu il, ilçe mahalle ve m2 gibi bir çok faktör ile belirlenmektedir. Dask ve Konut sigortalarında çok pahalı primler olmuyor zaten Dask genelde 300 - 400 bandında Konut 700 - 900 bandında seyretmektedir. Tabi konut sigortasında evin bedeli dekorasyon eşya bedeli vs primi arttıran en önemli faktörlerdir.

4.) güvenilir güçlü en yüksek prim ödemesi veren firma tavsiyeniz varmı.şuan türkiye sigortaya yaptırdım ama şimdiye kadar en düşük fiyatı veren firma
Sigorta şirketinin hasarınızı ödememesi gibi bir durum söz konusu olamaz, o nedenle iyi firma kötü firma ayrımı çok doğru olmaz.