Merhaba arkadaşlar size bir kaç sorum olacak, yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Huawei Matebook d16 i7 çok fazla ilgimi çekiyor ancak tam emin olamadım, aramızda kullanan varmı ve memnun mudur,

Kısaca sistem özellikleri, i7 işlemci 16gb ram 512gb ssd

Bu ürün sadece huawei nin kendi sitesinde ve trendyol da vs. satılıyor. Teknosa vb. mağazalarda mevcut değil. Trendyol üzerinden sipariş versem problem yaşayabilir miyim.

Alternatif olarak macbook air m1 düşünüyorum 16gb ram i var onun da ancak daha önce hiç mac kullanmadım ve kullandığım uygulamalar Windows desteklediği için çekiniyorum biraz. macbook m1 alırsam aynı zamanda Windows işletim sistemi de kurabilir miyim?

Huawei marka telefon kullandığım için huawei nin laptopunu alırsam ekosistem de kullanabilirim, macbook alırsam bi kaç yıl sonra telefonu değiştirebilirim ama beklemem gerekiyor onun için.

30 bin tl ye kadar tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir alternatif laptop varmı. (Oyun performansı benim için pek önemli değil, en fazla arada bir lol girer bi maç atar çıkarım, genelde iş ve okul işlerimi halletmek için bilgisayar almayı düşünüyorum.)