Öncelikle zaman ayırıp üzün mesaj yazdığınız için teşekkür ederim. Bende bazen sizin gibi düşünüyorum aslında fakat bu e-ticaret yapıp başaran insanlar bu işi nasıl yapıyor? Bir satıcı var trendyol da ayni ürünü satıyoruz ben 100 tl zor satıyorsam adam 150 tl kolay bir şekilde satabiliyor. Önümde iki seçenek var ya sonuna kadar gidicim yada daha fazla zarar yapmamak için vazgeçicim bakalım
Hocam benimde aklıma bu fikir geldi fakat bununla ilgili trendyol tarafından ciddi yaptırımı mevcut. Bunu göz almak almak ne kadar doğru bilemiyorum. Tecrübelerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum ben ürünü 10 tl satıyorsam bundan 3 tl kar yapıyorsam başka satıcı bunu 5 tl satıp 1 tl kar yapıyor sizde fiyat düşürmek zorunda kalıyorsunuz ve 1 TL kar için uğraşmamak için ne yapılmalı ?
Ben trendyol ile çalışmıyorum sıfır komisyon alsa yine çalışmam hepsi burada ve n11 ayrıca pttavm
Trentyolda bir madde var özellikle dropshopcular dikkat etsin gönderilen ürün resimdeki üründen farklı ise sizden 500 bin TL mahkemeye gidilmeden tazminat isteme maddesi var şimdi ben mağazqya sipariş geçtim mağaza hatalı gönderdi sonuç yandı gülüm keten helva
Zaten çok komisyon ödeme yapıyorsunuz fiyat düşünce kargo ve giderlerin düşmeyecek kim kazacanak çok satınca senmi yoksa ara firmalar mı.
Para kazanmak istersen sosyal medya reklamlarını çok sık yap sitrne yönlendir daha çok kazanç elde edersin