yiensi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@serhat67;çok sağolun hocam. Yeni başlıyorum dropshipping olaylarına. Aklıma takılan bir kaç soru oldu onu da cevapladınız teşekkür ederim. İngiltere de şirket açmam gerekiyor diye biliyorum ödemeyi alabilmek için. Diyelim ki ürünü ekledim Amerika'dan bir sipariş geldi. Stripe üzerinden ödeme yaptı ve shopify hesabıma geldi. Shopify'dan banka hesabıma nasıl aktarabilirim. Size zahmet cevaplarsanız güzel olur. Aslında merak ettiğim ürün maliyeti dışında giden giderler. 10 dolar harcadığım bir üründen 10 dolar kar ile bana kalan miktar.
Shopify hesabına niye geliyor para

Stripe ya da paypal hesabına düşer. Oradan da kendi bankana çekersin.

Gider kalemi bellidir.

- Ürün maliyeti
- Kargo ücreti
- Stripe, Paypal ve shopify fee
- Aylık shopify ücreti

4 kalem gözünü korkutmasın. Çok fazla bir şey değildir bu giderler. Ürün maliyeti ve kargo bedelini zaten kendi sitene ürün etiketi girince ödüyorsun. Geri kalan fee'de %2 - %5 falan. Giderlere gözünüz takılmasın. Reklam öğrenin ve sosyal medya üzerinden satış yapmayı öğrenin.

Sadece reklam ile yetinmeyin. Seo'da uygulayın. Pinterest ile zamanında çok deneyimim oldu. Hesap açtıktan sonra 4. Gün satış yaptım. Ama hesabım kapandı derken öyle kaldı. Pinterest hesabım kapandı. Oraya takılacağını biliyorum

Nefes isteyen bir iştir. Sonuçta dolarla çeviriyorsun sistemi.