Yani diyeceğim o ki psikolog vs fasa fiso bana göre en iyisi psikyatri ve ilaç hatta şuan da 2 aydir bırakmaya çalışıyprum kendi kendime bıraktım yine belli etmeyr başladı kendini ara sıra
hocam bende de tam tersi

7 yilda 4 psikyatri ve 3 cesit ilac kullandim ilk sefer psikolg destegi aliyorum bukadar ise yaradigini gormedim insallah allah herkese sifa versin.
Senin adına sevindim,umarım çok daha iyi olursun.Başka kişilerin bilgilenmesi açısından Psikolog nasıl yaklaştı.Konuşmaları sansürleyerek paylaşırsan.Belki bir kaç kişiye daha vesile olursun.Teşekkürler geçmiş olsn
Tabi hocam insallah birilerine vesile olurum, ilk asamada biraz cekinsemde Psikolog cok samimi yaklasti yani karakterime gore sanki en yakin dost gibi hissetirdi kendini ilk baslarda tanisma aile kisilerini sordu ne is yaptigimi falan, ondan sonra tam olarak neler hissetigimi ve ne yasadigimi sordu sonra emdr tedavisi uygulucagimizi soyledi 12 seanslik bir surec olucagini soyledi ve emdr hakkinda bilgi verdi emdr terapisi 3 cesit yolla yapiliyormus goz temasi, dokunarak veya sesle ama bu psikolog sadece ses ile terapi veriyor, kulaklik verdi ve garip bi ses baslatti ilk baslarda biraz sacma ve komik gelmisti konsatre olamiyodum ama acayip bisey kendime geldigimde 1.30 saat gecmisti ve tum duygu hisslerimi takir takir anlattim sanki agzim kontrolsuz bi sekilde tum dusuncelerimi hisslerimi anlattim, ondan sonra suphe duydugum bazi dusunceler hisleri mantikli bi sekilde sanki beynime yeniden yazdirdi bukadar etkili olucagini dusunmemistim kapidan ciktigimda sanki yeniden dogmus gibi his vardi gercekten garip

bundan sonraki seanslari da isteyen arkadaslara paylasirim insallah allah herkese sifa versin