Zaten Google'a spam yapacağım bir de size yapmayayım diye mesajları alıntılamadım. Hepinize iyi dilekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Aslında şuan bu site ile yapabileceğim her türlü yanlış/doğru hareketi yapıp sonuçlarını görmek istiyorum. Başarının ucunu görürsem site sayısını arkadaşların da önerdiği gibi niche konulara bölüp onlarca yüzlerce yapmak.

İçeriklerin doğruluğu ve plus üyeliği hakkında şöyle; yani mesela Ankara ile ilgili bir makale istediniz genelde doğru. Ama kendilerinin de söylediği 2022,2023 tarihlerinde değişmiş olabilecek bir şey istediniz o tarihler chatgpt eğitimine dahil olmadığı için yanlış bilgi olabiliyor. Ya da iki şehir arası uzaklığı sordunuz en azından Türkiye dahilindeki şehirler için denedim bazen 560 diyor bazen 621 diyor mesela. O yüzden konu seçimi önemli. Elinde bir çok farklı bilgi var o an size random veriyor gibi olabiliyor kesinliği önemli bilgileri. Plus avantajı hız ve erişilebilirlik. Her zaman yazıyor, yeni eklenecek özellikler önce Plus'a ekleniyor. Güncellemeleri daha erken alıyor yani ama tutarlılık konusunda bir güncelleme yapılıp yapılmadığını bilmiyorum.