ÇEKİLİŞ AÇIKLANMIŞTIR.
SONUÇ :
https://analiz.r10.net/cekilis-araci/VU4I401O1676844010
Kazanan arkadaşımız :
@CCTNKY; Tebrikler hocam
Çekilişe 21.00'dan sonra katılan 3 arkadaş kusura bakmasınlar lütfen çekiliş
vakti dolduğu için malesef eklemedim,diğer kişilerin hakkına girmemek için
Çekilişe katıldım ama bana çıkmadı dediğinizi duyar gibiyim
Bir kaç saat içerisinde tarafınıza süper bir mesajla ulaşacağım.
Çekilişe katılım ve ilgi gösteren tüm forum üyelerine çok teşekkür ederim.
Diğer çekilişlerde görüşmek üzere
Katılıyorum, bol satışlar.
Yararlı bir e-book, kesinlikle tavsiye ederim.
çekiliş bu akşam 21.00 da bitiyor,katilmayi unutmayin!
21.00'dan sonra gelen yorumlar sayilmayacaktir.
------
ÇEKİLİŞ BU AKŞAM 21.00 DA BİTİYOR,KATILMAYI UNUTMAYIN!
21.00'DAN SONRA GELEN YORUMLAR SAYILMAYACAKTIR.
Dijital Ürün Satma ve Pazarlama Eğitimi'ni Şanslı 2 kişiye hediye etmek istiyoruz.
Tek yapmanız gereken katılıyorum yazmak.
Bitiş Tarihi : 19.02.20223 - 21.00
KONUYA BEĞENİ BIRAKIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ 
Beklemek istemiyor ve hemen sahip olmak istiyorum diyenleri duyar gibiyiz

Sizleri de düşündük,hemen tıklayın.
OLAN İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Merhabalar,
Dijital Hesap Satma ve Pazarlama Eğitimimi siz değerli forum üyelerine uygun fiyattan sağlayacağım.
%100 KULLANICI MEMNUNİYETİ! Şuana kadar alıp da pişman olan veyahut memnun olmayan kimse yok! EĞİTİMİ ALAN KULLANICILARIN YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN SPOİLER GÖSTERE TIKLAYIN!
Eğitim alındı, ben sırf tedarikçiler için aldım. Verdiğim paraya değer.
Alternatif oyun ve hesap satış sitelerinden haberdar olmak için işe yarayabilecek bir kitap olmuş.
İncelemek için satın aldım. İnşallah faydalı olur, inceledikten sonra tekrar yorum yapacağım.
Emeğe saygı her bir kuruşunu hakediyor helal olsun.
Alındı, teşekkür ederim Emre Bey gayet ilgiliydi.
1 adet e book satın alındı. Düzenli ve herşey çok anlaşılır bir şekilde yazılmış
Gerçekten aşırı faydalı bir e-book ellerinize sağlık müthişsiniz. Verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hakediyor
1 adet e book alınmıştır kıymetli bilgileri ve tedarikçileri cok detaylı bir e book olmuş elinize emeğinize bilginize sağlık hayırlı kazançlar dilerim

yakında ben de başlayabilirim inşallah
1 adet ebook alindi kendisi cok ilgili aninda donus saglayan bir arkadas kitabi inceleyecegim en kisa zamanda
Bu işlere girmek isteyenlere tavsiye edebilirim. Güzel bilgiler var fakat biraz daha geliştirilirse çok mükemmel olur.
E-Kitap alındı ilgili ve hızlı satıcı teşekkür ediyorum.
satın alındı güzel içerik.
Eğitimi satın aldım fakat e-pin içinde bir tedarikci olsaydı iyi olacaktı
Verilen paraya değer, yararlı eğitim
elinize sağlık satın alındı.
eğitim alındı teşekkürler
e-book alındı. Bi yerden başlamak isteyenlere yararlı olacağına eminim.
E-book satın alındı sorunsuz şekilde teslim aldım teşekkürler.
Kitabı satın aldım sorduğum sorulara cevap verdi sağolsun
Kitap satın aldım faydalı olmuş güzel bir kaynak üzerinde yoğunlaşılırsa iyi kazançlar sağlanır, emeğinize sağlık.
Emeğinize sağlık kolay gelsin ��
İşin iç yüzünü öğrenmek için meraktan E-book satın alındı. Kapak tasarımındaki emek bile yeterli
E-book satın alındı, her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlatmış kendisine teşekkür ederim
1 adet e book satın alındı teşekkür ederim arkadaş çok ilgili emeğinize sağlık
E-Book alındı. İlgili ve güvenilir bir satıcı. Ayrıca e-book içeriği çok faydalı.
Alım yapıldı hızlı ve güvenilir ++
Oyun satma ve pazarlama eğitimi alınmıştır. Fiyatı gerçekten oldukça çok uygun. Bu E-Book sayesinde vermiş olunan rakamın yüzlerce; hatta ilerleyen süreçte, profesyonel anlamda yapılırsa, binlerce katını kazanma şansının olacağını düşünüyorum. Teşekkürler.
Satın aldım sorunsuz teslim edildi
Çok güzel hazırlanmış içerik'den sapmadan kısa, öz ve açıklayıcı olmuş. Ellerinize sağlık iyi satışlar dilerim.
E-book alındı, deneyimlerimi yazacağım teşekkürler.
Kitap alındı içerik kaliteli işe girmek isteyenler piyasayı öğrenmek ve tedarikçi bilgisi için alabilir
1 adet e book satın alındı teşekkür ederim arkadaş çok ilgili emeğinize sağlık
E-book ikinci kez alınmıştır. Hızlı ve ilgili birisi
Satın alındı teşekkür ederim
Eğitim sayesinde genel olarak nerelerden hesapları temin edeceğinizi ve bir çok ürünü globalda bulmayı öğreneceksiniz.
DİPNOT : PİYASADA DOLAŞAN BENZER EBOOKLARDAN DEĞİLDİR,ANA KONUMUZU İNCELERSENİZ BU KONUDA İLK EBOOKU BİZLER ÇIKARDIK! ALMAK MI İSTİYORSUN? HEMEN TIKLA! DİPNOT : TABAN FİYATI OLAN ÜRÜNLERİN EĞİTİMİ VE METHODU YASAKTIR. YÖNETİCİ NOTU: Ticari tanıtım amaçlı ya da web sitesine yönlendirmeli Çekiliş&Ödül konuları Sadece Bildirim Reklam, Sponsor Reklam ya da Öne Çıkan Reklam alma koşulu ile açılabilir.