arkadaslar sizde de sorun hala devam ediyor mu ? çözdüyseniz de bunun için ekstra bir işlem yaptınız mı bilgi verebilir misiniz?
en az 5 satış kaçırdım ben

daha büyüklerini düşünemiyorum bile
evet bizim panelde de şuan sıkıntı var
Evet, genel bir sorun mevcut. kaç saattir sistemler bozuk düzeltilmedi.
Paytr kendi sitesi de açılmıyor.
evet hocam genel bir sorun
Bozuyorlar işte bi şekilde anlamış değilim.
Kaç saattir bekliyorum...
Öğlenden beri sıkıntı var, hiçbir açıklama yok. Büyük rezillik. Hem satıcı hem alıcıyım. Her iki tarafta da sıkıntı yaşıyorum.
Sunucularına saldırı varmış. Sistemleri bozulmadı saldırı olduğu için bir kaç dk açık kalıyor sonra tekrar kapanıyor. Firma bir türlü önleyemedi. Sanırım saldırıları önleme konusunda çalışanları yetersiz kalıyor
ben de diyorum niye satış yok
Ddos saldırısı yapılmakta, bir türlü önleyemediler, satışları kötü etkiledi, çok eksikleri bulunuyor.
PAYTR'nin henüz çözüm bulduğunu düşünmüyorum.
Aralıklarla düzelmesini DDOS saldırısı yapanların ara vermesi diye düşünüyorum.
DDOS saldırı yapanlar burayı okuyorsa bu işin vebalini almayın. Sonuçta binlerce üye şirket var. Birçok kişinin para kazanmasına mani oldunuz.
Sadece PAYTR'ye zarar veriyorum diye düşünmeyin. Saldırıyı durdurun hemen
daha bugün paytr entegrasyonu yaptım bir siteye sabah test te sıkıntı yok akşam müşteriye gösteriyorum sorun

Birde ben önerdim paytr yi. Umarım çözülür biran önce.
Çok ciddi büyük sıkıntı acilen ikinici bir sanal pos lazım
Olabilir. Benzer sorunlar yaşadığımızda destek mesajlarına hızlıca geri dönüş yapıyorlardı. Takriben 1 saat oldu dönüş yapmadılar ve şuan ödeme alınamıyor.
anladım hocam sanırım genel bir sorun var bazı paytr kullanan sitelere girdim onlarda göründü dedim ban mı yedik suçsuz günahsız yere bu
Evet paytr siteye girip destek mesajı gönderdik dönüş yapmalarını bekliyoruz.
İFRAME kullanmıyoruz hocam biz İFRAME kullananlar sizle aynı hatayı alıyordur. PayTR API lerine şuanda tamamiyle ulaşılamamakta.
PAYTR IFRAME failed. reason:
hatası alıyorum sizdede aynımı acaba?
Sorun maalesef hala devam ediyor....
Sorun birkaç saatir devam ediyor destek mesajlarınada dönmüyorlar.
Şuanda da ödenilen parayı alıp siteye ok yanıtı göndermiyor dolayısıyla siteye sipariş düşmüyor ama paytr de işlem devam ediyor diyor ama müşteriden para çekilmiş.
iframe yöntemini kullandığımız bir sitede 15:45 gibi bir sipariş aldık ödemeyi karşıdan çekti sistemimizde sipariş onayı düştü. 10dk sonra ne olur olmaz diye mağaza paneline bakayım dedim ama şu an panel açılmıyor.
Bizi korkunç zarara uğrattı. PayTR bizim için bitti.
Memnun kaldığınız alternatif firma tavsiyeleriniz varsa iletin lütfen.
Dün düzeldi bugün tekrardan aynı.
Tekrar sorun devam ediyor maalesef
Gerçektende koskocaman PayTR in bu sorunu çözecek teknik destek ekibi olmamasına hayret ediyorum. Yahu sen bir kurumsal bir firmasın.... Lezil olduk müşterilere ödeme yaptıktan "OK" yanıtı dönmediği için bakiye eklenmiyor *********** bile olduk PayTR sayesinde. Müşteri ne bilsin PayTR in şuanda sorunlu olduğunu.
İyi güzel buraya yazıyorsunuz, da panele eklediğiniz;
Entegrasyonunuzdaki bir sorun sebebiyle sisteminize bildirilmeye çalışılan ancak OK yanıtı alınamayan işlemler mevcuttur. İşlemlerin tespitini yapmak ve askıda kalma nedenlerini incelemek için
Mağaza Bildirimleri » sayfasını ziyaret edin. Konuyla ilgili sorularınız olması durumunda
Destek bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.
Not: Ödemesi başarılı gerçekleşen işlemleriniz askıda kaldığı süre boyunca sonuçlanmaz ve ödemesi tarafınıza aktarılmaz.
Bu ne şimdi, hem işinizi biz yapacağız, hemde tehdit edileceğiz, güzelmiş, ülkenin sorunu bu işte.
Başka birşey diyemiyorum.
Müşterilerden d0landırıcı damgası yedik hep. Paket satışcılar bilir.
Callback dönmüyor öğleden beri.
Paraya kıyıp Akamai'den DDoS koruma hizmeti alsınlar bunları yaşamazlar.
Haklısınız dediğiniz gibi bu tür büyük şirketler kendisini korumayı bilmeli bence. Büyük firmalardan koruma hizmeti almalı altyapılarını güçlendirmeliler.
Acaba niye böyle oldu en son bi arkadaşımın hesabını bloke etmişlerdi adamın duası tuttu herhalde 😂
Sinir krizi geçirmeme az kaldı
bu böyle oluyorsa yakında kişisel veri sıkıntısıda çıkar
ddoss ise sorun öyle birşey olmaz diye düşünüyorum hocam
Sorun duzeldimi bilgisi olan
malesef
paytr altyapısı kullanan ticaret yaptıgım hiç bir sitede şuan alışveriş yapamıyorum
Firma bir açıklama yaptı mı konuyla ilgili 2-3 gündür kesinti yaşıyoruz.
3. ya da 4. sayfada bir cevapları var hocam bu konuda
Hosting firmanız PayTR güncel IP adreslerini 185.187.184.84 ve 195.244.55.195 güvenli olarak işaretlemelidir. bunu host a yazdım düzeldi arkadaşlar bilginiz olsun bu bilgiyi de sağolsun
@nivusoft; paylaştı
hocam cloudflare kullanan siteler nasıl yapacak bunu acaba var mı bir bilgi?
ben cloudflare kullanıyorum bunu yaptım düzeldi
ayıp vallahi bu nedir kaç gündür?
paytr ile ilgili sorunlar için resmi iş ortağımız olarak yardıma hazırız soru ve istekler için bize ulaşınız
şu an sorun devam ediyor mu
Perfect panel kullanan arkadaşlar perfect panel tarafından IP leri alıp paytr'a ilettim beyaz listeye eklediler,
Son 10 dakikadır ödeme sayfası sorunsuz açılıyor,
Tekrarı yaşanmaması dileğiyle.. herkese bol kazançlar.
hala devam ediyor sorun cloudflare kullanıyoruz arada açılıyor sonra kapanıyor.
Yurtiçi ödemelerde sorun yok. Yurtdışı trafiği kapattıklarından yurtdışı kartlarla ödeme yapılamıyor.
bu kadar büyük bir kuruluşun bu kadar süredir kapalı kalması ve hala saldırı altında olması gerçekten çok garip inşAllah veri kaybı veya veri sızdırma olayları olmaz yoksa sonu çok kötü görünüyor.
Dün test ettim bir sorun yoktu.
Ama hiç sipariş gelmiyor sorun dan dolayı demek ki ben göremedim.
Dün bizdede düzeldi bi ara üstad. Anlık değişiyor. Mesajı yazdığımızda kontrol ettik çalışmıyor. Yukarıda arkadaşlar ip adresi ilettiklerini beyaz listeye alındıklarını yazmışlar. Bizde ip adreslerimizi ilettik şu ana kadar bi aksiyon alınmadı. Gelen destek mesajında saldırı olduğunu yinelemiş firma. Durum bu.