Selam arkadaşlar. Bu konuyu açma sebebim son zamanlarda açılan konulara alakasız gelen cevaplar ve konunun tabiri caizse yorum kirliğine neden olmasından dolayı açıyorum.
Örnek veriyorum ben bir konu açıyorum iyi yada kötü ne açtımın önemi yok diyelimki konumda mavi rengi sevenler yorum yazsın yazıyorum.
Elemanın biri çıkıyor mavi ne alaka mor daha güzel yazıyor. Ya arkadaşım mavi sevenler yazsın diyorum belki istatislik tutuyorum. Senin neyi sevdiğinden banane?
Geçen gün
@Coşkun Çetin; hocamız konu açtı deprem zedelere yardım için bir konu taslağı koydu ve bu konu taslağına göre yorum yapılmasını rica etti ve kimse bu taslağa uymadı herkes kafasına göre yorum yazdı.
Ben bir konu açtım prototip projemi test etmek isteyenler konuya yorum yazsın dedim. Elemanın biri çıktı yok o proje olmaz yok işte hukulsal sorunlar yaşarsın yazdı. Ya arkadaşım sanane benim hukuksal sorunlarımdan benim konu açma amacım beta kullanıcı edinmek.
Bunun gibi bir sürü örnek verebilirim. Sırf bu sebeplerden dolayı artık satış yada herangibi konu açmak dahi istemiyorum.
Konuları tamamen okumadan lütfen yorum yapmayalım. Konunun amacı dışındada yorumlar yapmayalım. Şuanki bulunduğumuz konum ve ekonik durum. Artık tahammül sınırlarımızın dayanıksız ve en ufacık şeye sinir gösterdiğimiz bir dönemdeyiz. Şahsım adına söylüyorum ben benim açtığım konulara gelen alakasız cevaplara aşırı derecede sinir olup konuyu komple silmek zorunda kalıyorum çünkü yorum kirliliğinden başka birşey olmuyor.
Ek olarak ticari yada değil bir konu içinde 2 kişinin birbiri ile yaptığı tartışma yorumlarıda konuyu kirletiyor ve konunun kötü bir imaj almasına sebebiyet veriyor.
Kişilerle konuşup tartışmak ya da fikirlerinizi beyan etmek istiyorsanız lütfen özelden mesaj atın. Yorum kirliliğini bırakın. Sinirlerim artık kaldırmıyor lütfen rica ediyorum lütfen...
Bu duruma uymayanların ciddi derecede ceza alması ve gerekirse forumdan uzaklaştırılması gerektiğine inanıyorum.
@Coşkun Çetin; hocamızın bile açtığı konulara bu dediğim şeyleri yapıyolar ben dicek söz bulamıyorum yorum sizlerin.